Lördagkväll..

Vilken trevlig lördagkväll jag har haft!

Den började med att Sandra kom och plockade upp mig så åkte vi iväg till pontushallen för att spela bowling. Mari och Sofia kom även gåendes där så vi mötte dem två filurerna. Då var det bowling som gällde! Vi spelade i en hel timme, vi hann spela två serier och jag var ju sååå bra i det, eller kanske inte direkt ägde :P haha! Jag kom fyra, alltså sist! Kändes dock inte bra, but what the fuck, it's just a game =)

Efter bowlingen ville ingen av oss hem förutom Sofia, men vi andra ville hitta på något annat roligt. Alla här hemma i Luleå verkade bara se film och ta det lugnt.. Det blev att jag, Mari och Sandra tog oss en roadtrip till Boden bara för att göra något. När vi kom dit bestämde vi oss för att gå ut på Ice nyktra.. kan ni tänka er, vi var alltså tre tjejer på en krog nykter! Händer inte ofta. Men som sagt, vi hade ändå roligt..

Nej, snart blir det sängen för mig.. kanske någon film också!

Torsdag..

Idag har jag inte gjort nånting kan man väl kanske säga, om man nu kan uttrycka sig på det viset. Jag bestämde mig redan från igår kväll att jag skulle ta ledigt idag från skolan. Ibland behöver man få sova ut och inte stressa! Det roliga var att ingen av mig, lisette, sandra eller isabelle var i skolan, kanske någon undrat vart vi har hållt hus!? :P

Jag och Lisette tog oss iaf till skolan på förmiddagen, var tänkt att vi skulle ha ett möte med vår teckenspråkslärare. Vi blev lite oroliga där en lååång stund.. vi skulle träffa henne kl 13.00 och ingen lärare dök upp fem minuter senare. Vi gick och knackade på personalrummet, ingen öppnade.. men vi bestämde oss för att vänta en liten stund till.
Då efter 10 minuter kommer hon springandes i trappen och ber så hemskt mycket om ursäkt att hon är sen. Vi godtog ursäkten och sen satte vi oss i ett klassrum. Mötet gick ut på att hon skulle hjälpa oss med vårt projektarbete och vi behövde lite hjälp med att teckna. Det rullade på bra och vi fick lite nya idéer.. Nu känner jag mig verkligen peppad och det tror jag nog Lisette också gör :)

Måndag + helg!

Nu har det blivit måndag igen och helgen är helt över.. bara att invänta nästa helg. Känner på mig att den här veckan kommer att gå fort. Idag hade jag bara en lektion och det var teckenspråk. Vi sammanställde det vi hade gjort förra veckan och redovisade. Det gick ruskigt bra!

Min helg har varit helt underbar och rolig. Mysigt var den också, om inte annat..
Min fredag gick åt till att Nina kom och gjorde mig sällskap. Jag laddade hem filmen Ps. I love you och så såg vi den. Jag tog fram lite dricka och chips till oss - smarrens!

Lördagen bjöds det på att jag testade på brandmannayrket för en dag och det var hur roligt som helst, kan jag dock säga! Jag skulle lätt inte tacka nej till att göra det igen. Vi fick pröva på att kapa av ett biltak, testa på att släcka bränder med pulver/skumsläckare, brandslangen, släcka en brand, ta brandfilten och släcka elden på en docka m.m. Det roligaste var nog när man skulle vara två&två och gå i ett kolsvart rum, hålla i en slang och hitta vägen ut.Efter man kommit ut skulle man rita av rummet hur man trodde det såg ut och så dåliga var vi inte på att gissa. Kvällen blev att se filmer och bara ha det mysigt..

Brandmannayrket

Jag tycker inte om att kliva upp såhär tidigt på en lördagmorgon. Jag hade helst velat sova tills jag själv vaknar inte höra klockan som tickar och sen som börjar ringa. Men jag har en rolig lördag att se framemot :)

I veckan fick jag en ny chans att få testa på brandmannayrket eftersom jag aldrig åkte dit förra helgen. Det var väldigt gulligt av min lärare! Jag ska vara på brandstationen kl 7.50, men mina bussar går inte så bra så jag kommer hamna där 10 minuter före. Och det känns inte bra! Jag och några andra från klassen ska få åka brandbil ut till Hertsön till brandövningsfältet. Det ska bli kul.

Vi verkar ha vädret med oss idag. Jag kollade nyss och det stod-4 grader. Trodde verkligen att det skulle bli 25 minus idag. Nej, nu ska jag börja göra mig redo...



10 januari

Det var meningen att jag skulle testa på brandmannayrket idag, men jag tog mig tyvärr inte upp från sängen imorse. Jag skulle ha varit på brandstationen kl 7.50.. Jag somnade istället om och vaknade kl 13.00!

Nyss har jag varit på en promenad med min hund och det var riktigt härligt. Vädret är helt okej idag.. varken kallt eller blåsigt. Fick en känsla av att jag ville gå ner på isen, men jag som är så skraj vågade inte. Tänk om isen skulle spricka och där ligger man i det iskalla vattnet och ingen hjälp har man! Värre än så skulle det inte kunna bli.. Mina tankar åker iväg och jag tror på det värsta.. 

  

    Zorro - när han var valp;

            


Fredag, men känns som tisdag.

Jag var otroligt trött imorse och orkade verkligen inte ta mig upp.. Det innebar att jag struntade i att fara på matten och tog mig en längre sovmorgon istället så det blev bara två lektioner, teckenspråk och idrott! På teckenspråket fick vi veta att vi ska få gå runt på stan och fråga människor vad dom tänker på när dom ser en döv människa. Jag själv kan tycka attt det är lite spännande att se någon som står där och kommunicerar med händerna. Vissa människor kan tycka att det är dumma människor osv.. Ja, fördomar finns det överallt! Hur som helst, på idrotten var vi 6 stycken av ungefär 20, hehe. Vår lektion innebar att vi fick massera varandra och det var otroligt skönt. Nu har jag fått lite tips om hur jag kan massera mina kompisar och längtar tills jag får göra det : )



Ikväll har jag kollat på Let's Dance som säkert många andra unga flickor har gjort eftersom att Blondinbella var med. Det var inte bara den anledningen till att jag såg premiären utan jag följer detta program varje år! Känner inte för att göra något speciellt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon.. ångrar mig att jag tog på mig det här. Exakt vad jag ska göra berättar jag imorgon..

Ha det bra, caio!

Rackarns..

Nu tycker jag att det är JÄTTE synd att jag inte bor kvar på hertsön längre! Anledningen till att jag tycker det är för att jag hade gärna tagit en promenad med min vän Mari till shell. Vi båda två är hur sugna som helst på godis. Men jag kom just på att bowlingen här har ju öppet och konsum (fast för långt bort, det är ju på mjölkudden), Det tar minst 20 minuter dit!

Jag får se hur jag gör :) hehe!





Första skoldagen efter jul!

Idag började skolan igen efter mitt sista jullov. Jobbigt det var att säga "mitt sista jullov" för det betyder att snart är jag nära studenten och då är det jobb som väntar på mig. Först och främst så måste jag bara söka mig ett först.
När jag kom till skolan hade min lärare skrivit på tavlan; Välkomna till er sista termin!  Det verkar så otrovärdigt att det tar snart slut. Det tråkigaste är nog ändå att man splittras och kommer sakna klassen.

Ingen av mina vänner som jag brukar vara med var inte i skolan idag, alla bara lämnade mig ensam. Jag tyckte lite synd om mig faktiskt. Tur så hittade jag andra i min klass att umgås med och det var nästan tur i oturen. Jag fick massage av Tony för att jag var "ny medlem" i deras gäng =) Inte dåligt!


09-06-01

Min blogg var helt fucked up så nu tog jag en ny stilmall.. Mari, hon klagade.. hon skrev en kommentar om att allt var för mycket åt höger, hehe! Jag lyckas aldrig och jag får väl be henne om hjälp : )

Ja, om gårdagen då.. Den var sjukt trevlig och rolig! Det var ett tag sedan man hade roligt och speciellt nu när det var sista gången på länge jag festar. Jag tror nästan det blir uppehåll ända till studentveckan! Nå jävulskt länge kvar, men.. det kanske kan bli lite undantag!

Försökte iallafall..

Jag har försökt att göra om min design i ungefär en timme, men ingenting blir som jag vill. Jag gav upp tills vidare, men gjorde en liten ändring iaf. Men jag tycker den ser så tråkig ut fortfarande ;s

God morgon!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills skolan börjar igen. Det känns jobbigt och tungt, men längtar som fasiken till studenten och just den veckan =) Ska bli enormt härligt och roligt!

Idag var det meningen att Sandra skulle ha tagit bussen hem till mig.. om hon hade gjort det så hade hon varit här just nu! Det var meningen att vi skulle ta oss en långpromenad till en strand som heter Storsand och bara slänga oss ner i snön och bara mysa.... Tyvärr så blev det ändrade planer! Vi får ta det en annan gång. Vi ska som sagt ut ikvälll och shaka loss ;D Isabelle ska också med!

Jag tror jag ska se filmer nu här på morgonkvisten, bara ligga och lata mig tills kvällen närmar sig. Då det blir goda drinkar och snacks osv..



Det här är en film jag ska se;




Ha det bra, puss&kram!





 


Vakar över natten..

Jag känner mig lite trött, men kan inte sova eller rättare sagt jag får inte... av privata skäl som jag hélst inte talar om här.
Men egentligen så borde jag ju inte oroa mig, men jag gör det iallafall.

Min lördag har jag inte gjort något vettigt av heller faktiskt. Den har tillägnat mest åt att städa, baka med små syskonen och bara tagit det lugnt. Har nästan gått runt i pyjamas hela dagen. Jag har också blivit en person som tittar mycket på film osv osv. 

Nyss såg jag en film som heter Blind Dating och den var faktiskt rätt så bra. Det handlar om en kille som är blind och fortfarande oskuld. Han har inte hittat sin kärlek riktigt ännu och letar efter den.. Han får ett erbjudande om att operera sig för att kanske kunna se.


RSS 2.0