Valborgsmässoafton

Jag hade gjort mig iordning för en runda på stan med Mari och Sofia, men nu kan jag ändå inte åka någonstans eftersom jag måste hjälpa till här hemma och städa. Men bara man kan åka någonstans ikväll så är det lugnt :)

Det blir att vi (Sandra, Isabelle och Nina) ska samlas hemma hos Lisette ikväll och käka lite middag.. fast ingen kommer typ att äta likadant ;-) Det blir väl både beställning från en restaurang och från affärn. Själv vet jag inte ännu hur jag ska göra.
Jag har ingen aning om vad som händer efter middagen, men troligtvis någon fest. Jag hade även velat dra ut på krogen ikväll... fast det lär säkert inte bli av.. så Mari och Sofia får ha så kul där på Cleo utan mig! ;D


I would do anything..

Nu sitter jag här helt i min ensamvärld eller nja, jag har ju djuren hemma också. Men resten av familjen är ute och ränner. Det kan vara lite skönt att vara ensam ibland också och inte alltid ha någon omkring sig.
Det var meningen att jag skulle till Mari nu vid denna tid, men det höll sig inte så det blir kanske lite senare fast då missar jag början av Ugly Betty isåfall :/ men Desperate Housewives ska jag också se, helt klart! :D



Dagen före valborg.

Vilket klantarsel jag var igår.. riktigt patetisk! Jag skulle hämta ut mitt paket från ica men väl när jag står vid kassan, gett lappen och kassörskan tar fram paketet så säger jag till Sofia att jag glömt mitt automatkort hemma så allt sket sig ju. Det var bara att traska hem igen, fast tur var så skulle jag med min far till farmor och umgås med henne och delvis diskutera om stugan. Vi åkte förbi ica på samma gång och hämtade ut det där jädra paketet och nöjd blev jag :)

Jag kan då säga att skoldagen var också rätt så onödig idag. Det enda vi hade var redovisningar och köttsoppan däremot var inte alls god, bara hår i den.. haha!
Jag, Sandra och Lisette gick på stan en sväng också och hittade ingenting.. men hur som helst var det iallafall trevlig runda vi gick..


27 april

Jag var alldeles nyss ute med hunden och då kände jag droppar mot kinden.. och det var regn. Det första regnet jag har varit med om och sett i år. Äntligen så är det inte snö som det har varit nu i drygt ett halvår.

Men nu ska jag plugga vidare till idrottsprovet jag har imorgon.. och såklart ska jag titta på one tree hill!


Lördagkväll känns som fredagkväll..

Ingenting känns bra just nu, men så har jag ju känt sen kvällen började. Men vissa vet ju hur jag har det och andra inte..

Men hur som helst så ringde jag Sandra och Isabelle ikväll.. så jag hängde med dem till en fest här på hertsön och det var väl trevligt, kanske lite torrbollar det var där bara! Men till slut så blev det så att vi promenerade hem till mig och kollade läget här - lite variation. Men efter en stund så promenerade vi tillbaka till festen..  

Och nu sitter jag här hemma och är barnvakt. Men jag har ändå haft en trevlig kväll med dem där två filurerna.

Det är tur att man har andra att umgås med också.

26 april

Idag har jag varit med min lillebror på badhuset.. Men innan vi gick dit så ville jag ha mig en tidning som jag kunde sitta och läsa medan Robin skulle bada. När vi var på väg till ica så kommer Maria och min moster i en bil och Maria hänger med till badhuset..
Det var riktigt trevligt och nu är dem här :)


Jag är trött, trött...

Nu sitter jag här och halvsover. Jag hade just somnat i min sköna skönhetssömn när min mor ringer och ber mig skicka en bild till henne... självklart är jag så snäll att jag ställer mig upp, går till datan och sätter mig och skickar den. Så nu är det gjort!  Nu ska jag bara göra mig rostade mackor och sen se Titanic med min lillebror, han ville ju sååå gärna hyra den.

Sandra och jag har haft jätte kul ikväll.. Vi har spelat wii och tävlade vem som fick mest poäng i bowling - ruskigt skoj! Men vi spelade även tennis baseboll och boxning också.. så aktar er nu så vi inte kommer spöar ner just dig ;-) Såklart har vi ätit godis och druckit saft också.


Fredag, som alla andra dagar..

Idag hade vi ju som sagt prov i teckenspråket och det gick väl sisådär.. eller egentligen kanske det gick bra, utan det är bara jag som är lite för hård mot mig själv antar jag. Men hoppet finns ju där om att jag kan få ett vg iaf.

Jag har även varit extra lat idag. Jag skippade både engelskan och idrotten men jag hade så magont så kändes onödigt att dra dit.. Så jag hade ju tänkt gå med Mari på stan men det visade sig att hon var hemma och sov just när jag hade kommit in till stan. Men det ordnade sig för jag gick då bara förbi Lisette och överraskade henne med att jag kom :) Vi har umgåtts nu det senaste dygnen, nu är vi less varandra(!), ne skämt åsido..

Nu ikväll så kommer Sandra hit och hon pratade om någon fest här på Hertsön.. kanske vi drar dit och kollar läget.


Torsdag

Idag visade vi äntligen upp våran teater för hela bf. Den gick väl väldans bra.. Jag hoppas verkligen vi får mvg, det förtjänar vi med det arbetet vi gjort. Efter vi redovisat teatern skulle vi fundera ut vad vårt projektarbete skulle vara för något, men det tar ju tid att fundera över.. Jag och Lissy stanande kvar i skolan när alla hade dragit hemåt och pluggade lite teckenspråk - riktigt dukiga flickor vi är!
Jag har även varit hos henne nu på kvällen och pluggat med henne så hon också ska klara av provet, men det gör hon, det vet jag :)

Nu sitter jag här hemma och filosoferar med Victoria..


Dokusåpor

Ne, nu blev jag besviken på att det är 2 veckor tills grey's anatomy är igen. Nu när det verkligen var så spännande.. det är säkert för att ishockeyn eller något liknande är nästa vecka.
Och programmet Sverige pussas och kramas är nog det sämsta underhållningsprogrammet som någonsin har funnits men ändå dras jag till tv;en och måste se det.. men nu börjar det efter reklamen igen.

ciaaaaaao!

Min kväll.

Ikväll blev det ju verkligen kaos. Jag och Sofia hade ju tänkt gå förbi Mari och vara social med henne men självklart så gjorde vi det.. Men då hade jag med mig hunden också som kanske blev lite misslyckat hos henne.
Han bara skällde till mig och grinade. Han saknade nog mamma så jag var tvungen att gå hem med han igen och nu sitter jag här hemma..

Äh, men man gnäller ju inte att man är hemma men hade ändå varit kul att vara med de där två lopparna ;-)
En annan gång helt enkelt!

Morgonenkvisten..

Nu sitter man här med en tekopp i handen och filosoferar här på morgonkvisten. Vilket underbart väder det är ute idag måste jag påpeka bara.. solen skiner och jag kom just in med Zorro och inväntar bara bussen just nu. Jag har verkligen vaknat tidigt imorse och det är ändå rätt så härligt för då slipper man ju stressa.. jag menar, vem tycker om stress(!).




Idag är det tisdag!

Nu känner man sommaren närma sig, det är väl typ ungefär 1 månad kvar. Jag känner också dessutom att jag måste ta snart mitt första dopp i år.. Jag vill som ändå vara tidig fast det kanske är superduper kallt i vattnet säkert nu! Även så känner jag stress inför sommarjobb som jag fortfarande inte har.
Jag sökte aldrig till feriejobb eftersom det vill jag verkligen inte ha.. utan jag vill ha ett vikariejobb för hela sommaren så man får mer pengar =) Men jag ska nog leta och hitta mig ett.....

Vi har tränat idag på våran teateri skolan och jag tycker att det gick väldigt bra.. Längtar tills vi ska visa upp den - ska bli kul! Det har verkligen varit plugg idag men till slut blev jag less och trött på det så jag tog tag i telefonen och ringde min kära vän Mari och frågade om hon skulle med på en promenad.. Och självklart(!) så ville hon det!!! Vi är verkligen riktiga hurtbullar.. Man blir så glad av att solen skiner.

Det hände även en liten rolig sak imorse. Jag skulle till tandläkaren och skulle vara där kl 7.40, men då vaknar jag helt lugnt kl 7.35 och upptäcker att jag skulle vara där på 5 min. Då blev jag helt uppspelt och skrek till min bror och bad han skjutsa mig snabbt (snällare bror kan man inte ha).. Vi var verkligen snabba kan jag då säga för vi var typ 5 minuter försenad! Men tur så fick jag komma in.. Men inga hål eller något sådant hade jag inte :)

Röööbik...

Just nu är jag hemma hos Mari och har det väldigt trevligt och roligt Vi sitter i köket och tar oss ett eller till och med två glas med vin eller hon dricker helt annat, men jaa.. Kul har vi iaf! :) Kanske till och med Sofia kommer och gör oss sällskap också, men hon skulle slappa så vi får helt enkelt se..



Jag och Mari har till och med hunnit vara på stan idag. Jag åt min andra mjukglass för i år. Det är ju som såhär att jag hann äta en igår med min familj, men det gör ingenting för det är ju smarrens.. Man känner at sommaren är då påväg. Men det är absolut ingen dålig känsla och nu när solen tittar fram, oerhört varmt och glad blir man!

Haha tydligen så sa jag något roligt (enligt Mari) idag på stan fast jag kan ju erkänna att lite roligt var det ju om man tänker efter.. Jag berättade om en "räka" vi hade fått av skolan för att handla, men på Maris sida finns hela diskussionen om detta ;-)


Meningslös dag

Jag har absolut nästan ingenting att skriva om idag så jag kan väl bara kortfatta min tisdag, hur den har varit idag..

Skolan gick rätt så bra, snart klara med vårt manus :) bara Ninas och Lisettes fakta som ska in! Det känns faktiskt tryggt. Jag har verkligen känt mig glad idag och hade bara lust att brasta ut i skratt men jag höll mig, inte för jag vet vad jag skulle skratta åt :-P
Jag har även hunnit plugga lite grann, både teckenspråk och engelska! Jag känner mig faktiskt duktig.
Men nu ska jag borsta mina tänder och sen blir det läggdags för min del..

Nattinatti, ciao!

En helt vanlig måndag(!)

Idag är det måndag, mina kära vänner.. En helt vanlig måndag som alla andra, inte alls nå speciellt.
Jag tycks ha hört pratande om 10-åriga Engla överallt idag, men det är ju inte så konstigt egentligen eftersom det är för hemskt, kan ju inte finnas något hemskare.. När jag kom hem såg jag att mamii hade köpt två tidningar så jag läste igenom både aftonbladet och expressen..

Jag har även lyckats sova lite grann idag, eller typ 2 timmar blev det.. Faktiskt rätt så skönt! Jag skulle aldrig annars orka vara uppe tills prison break är och det skulle verkligen bli en  katastrof!

Min kväll!

Vilken lugn söndag man har haft.. typ sängliggandes framför tv;en och en gång varit ut med zorro. Jag tycker verkligen att det vita på marken ska försvinna, kan inte bara snön börja smälta någon gång och inte snöa mer.
Hur som helst ikväll så kollade jag på filmen 40 years old man virgin och den var väl sådär, inte direkt någon film jag skulle rekommendera..

Dessutom tycker jag det är så hemskt det där med 10 åriga Engla.. Min mamma sa just att den där 42-åriga mannen har erkänt och visat vart hennes kropp låg. Hur kan de finnas så grymma människor!?! Sen fick jag även veta att han hade dödat ett barn året 2000.. han förtjänar verkligen dödstraff i elektriska stolen!

Helgens bravader..

I fredags var jag med Sandra, Lisette och Isabelle och fikade på roasters. Det var riktigt mysigt kan jag då säga er. Vi satt där i typ 2 timmar, men väldigt trevliga timmar var det. Vi gick runt i stan efteråt och visste inte vad vi skulle göra men efter många turer runt stan så hamnade vi hos Lisette tills slut.

Igår tog jag det allmänt lugnt hela dagen.. Jag gick med min bror till affärn och köpte en present till hans kompis och sedan lämnade jag han på kalas. Jag fick även bestämma vad vi skulle äta för mat och det fick då bli fajitas - lovely! Jag umgicks med min mamma och hennes kompisar.. Men senare bestämde jag mig för att gå förbi Mari och umgås med henne och Oscar. Påvägen dit gjorde jag sällskap med min mors kompis dotter och på hem vägen gjorde vi också sällskap! :) alltid kul att lära känna nytt folk.

Men idag känner jag mig yr och trött.. Jag tror jag håller på att bli sjuk, att få feber! :O blir en katastrof om jag blir det denna vecka.. får bara inte! Jaja.. Det var iaf vad jag har gjort i helgen..


Torsdag, dagen innan helgen :)

På eftermiddagen efter skolan har jag inte alls gjort allt för mycket. Min mor for iväg och jobbade så jag var med småysyskonen och vi tog det lugnt. Jag hämtade tvätten som mamma lämnade kvar där ute.. Jag lagade även maten idag, det fick bli lasagne med sallad - i love it!
Jag är också med Sofia nu.. Mari har också hört av sig till oss och berättat att hon har kommit till Sverige nu, till Stockholm. Äntligen kommer hon hem imorgon.. En vecka är rätt så lite, men känts som en evighet.

Jag förstår inte, alla vi är så besvikna. Att man aldrig lär sig och växer upp. Hoppas verkligen nå vett kommer i dig och du börjar förstå!

Nödvändig dag..

Vilken onödig skoldag jag hade idag då. Jag hade sovmorgon fram till kl 10.00 och då mötte jag upp mina kära vänner som redan var i skolan. Vi tänkte som sagt jobba vidare på vårat arbete men icke blev det så. Vi bara satt och tog det lugnt i matsalen. Jag börjar verkligen känna stressen nu, eftersom det är bara 2 veckor kvar eller kanske 1 vecka, äsch jag vet inte men vi har iaf inte börjat öva ännu på teatern. Men nästa vecka :)

Jag och Isabelle var även till arbetsförmedlingen idag eftersom de hade information där om utlandsjobb. Man är lite sugen på att sommarjobba i Norge.. Men ska väl ta en titt på deras hemsidor och se vad dem erbjuder.

9 april

Nu sitter jag är med Sofia och gissa vad vi gör? ;D Jo, vi sitter och pratar med Mari på msn. Det är himla trevligt och prata med henne igen, men snart kommer hon hem igen.. Inte länge kvar! Hon har även shoppat presenter till mig och Sofia, det ska bli spännande att se. Det kommer lite bilder sen på henne och Oscar!

image67image66

Vi har även varit duktiga nu här på eftermiddagen och tränat :) eller sofia tränade och jag simmade. Det var nå otroligt skönt. Men bastade gjorde vi också..

sköt om er, ciao!

7 april

Det var skämt åsido om att jag är deppig nu när Mari inte är här.. Men saknar henne gör jag absolut! Längtar tills hon kommer hem och ska berätta om sitt äventyr. Jag fick även veta idag av mamii att vi ska i juli till Stockholm, en weekend med hennes tjejkompisar också. Bara roa oss och gå ut på krogen osv.. Vi ska köpa biljetterna denna månad till och med!

Det var en skön skoldag idag. Idrotten hade man inte eftersom lärarna skulle bort så slutade där vid 10.40 men jag var snäll och följde med Lisette ner till hälsans medan hon gjorde provet. Jag hade inget annat för mig så varför inte. Sen dess har jag bara varit hemma, sovit i 3 timmar och härligt var det. 

Nu har jag skrivit ner lite fakta om vårt arbete i skolan. Min fakta jag hittade förra veckan räckte inte. Det var kanske lite för lite.. Men nu går det inte att jämföra med det jag hittat nu. Otroligt mycket! Men nu blir det att duscha, sen kolla på Prison Break =)

ha de väl, ciao!


Söndag

Hela min helg har typ varit slö förutom fredag som sagt.. Men annars har jag varit hemma både lördag och söndag. Det har som ändå varit rätt så härligt. Jag har umgåtts med mina småbröder medans min mor har jobbat.

Det känns verkligen skönt att vi inte har någon idrott alls imorgon, för jag känner att jag skulle ändå inte orka så då får man sluta tidigt. Ibland får jag en känsla av att bara hoppa av skolan och börja jobba istället.. Men den tanken skulle aldrig kunna bli till verklighet!

Dag 4

Nu är det fyra dagar sen Mari åkte iväg.. saknar henne enormt mycket kan man säga att jag gör. Jag känner mig mig deppig när hon inte är här. Det är verkligen ett stort svart hål i mitt hjärta när inte min kära vän är här..
Men hon har säkert jätte kul där borta och brun kommer hon säkert vara :) Nu får man börja med "brun utan sol" för att man inte ska vara kritvit jämfört mig henne, hehe..


6 april

Jag fick ett sms av min kära vän Mari idag om att de bodde på ett jätte fint hotell, 28 grader varmt där borta. Det låter ju bara för härligt. Vem vill inte ha den värmen + sommar ;D det hade absolut inte suttit fel! Men snart så...

Jag har även passat på och att hälsa på min far idag, det var riktigt niice. Jag måste ju som säga att det var ett bra tag sen sist jag var där. Lillebror har ju blivit så stor sen sist, pratar och skrattar hela tiden.. aldrig ledsen.
Sen fick jag se på min lillasysters råttor.. jag är inte så förtjust i sånna kryp men de där två var faktiskt riktigt söta.

   
                                  

Gårdagen

Igår hade jag det väldigt trevligt må jag säga. Det blev förfest i stan hos Emma med Lisette, Sandra och Maria. Där var det väl en massa prat och strunt och senare mot kvällen drog jag, Sandra och Lisette till O'learys. Men jag kan då säga att jag har lite ångest ifrån gårdagen, gjorde av med lite för mycket pengar.. men man lever ju bara en gång, eller hur! Det var en himla tjafs om att vi skulle till färjan och kolla in läget där.. hade fått veta av någon att det var 18 årsgräns men icke det utan det var från 20 år. Men vi kände att vi ville ha lite mat istället så vi drog till max och käkade. Sedan var det bara att invänta till nattbussen gick hem då jag blev själv eftersom Lisette och Sandra åkte bil istället. Haha jag hade ändå rätt kul där för mig själv, men inget jag delar med mig :-)


Empty room, empty heart..

Min dag har verkligen gått hur sakta som helst. Jag vill bara att det ska bli kväll nu så man får gå och lägga sig för natten för nu är det ju för tidigt.. Jag förstår inte hur jag kan ha varit såhär trött sen i tisdags, varje dag tills idag. Får verkligen hoppas det är bättre imorgon. Men nog tjatat om min trötthet och sömn!
Men bara en sak till; det känns verkligen så att folk tar mig för givet, tror att de kan komma hit och bete sig hur som helst och bara utnyttja mig.
Jag vet själv att det inte är någon inbillning, för så är det.

Jag tycker skolan idag var lite onödigt men vi fick ju iaf ihop lite på vårt manus, tex vad Isabelle skulle säga i början i debatten ;-) tror att det kommer bli en riktigt succé! Ingen mattävling idag blev det dock inte, ingen av oss orkade.
Även Sofia har varit förbi mig nu på eftermiddagen, men jag tror hon tyckte att jag inte var så mycket till sällskap.. Men vad ska man säga och göra när man är så trött att man nästan somnar(?).

Jaja,.. ha de bra!

Ååh :)

Mari ringde mig för en liten stund sedan och berättade att nu är dem påväg att stiga in på planet :) gud så härligt! Men dem sitter säkert redan nu på planet..

Jag ville inte stiga upp den här tiden denna morgon när jag har sovmorgon till kl 10.00 men jag måste leta nå fakta till arbetet så vi kan börja skriva manuset.. Jaja.

Skratt och känslor

Jag känner verkligen att denna dag har varit hur bra som helst och rolig. En bra skoldag faktiskt och nöjd är jag över den. Vi brukar aldrig jobba så flitigt på bf dagarna som vi gjorde idag med vårat grupparbete.. Blev så nöjd över vår powerpoint, kunde absolut inte bli bättre! Vi har ju vår roliga sjuka humor. Justja, sen hade jag, Sandra och Lisette pannkakstävling också i skolan och gissa vem som vann? ;) Jo, jag såklart! Men Sandra försökte verkligen utmana mig till ödet men jag proppade i mig fast jag var hur mätt som helst, haha.. och Lisette gav sig för snabbt!

Nu har Mari och Oscar åkt till Gran Canaria och det är ju inte lite fuskigt.. Ne, men kommer faktiskt sakna henne enormt.. kommer bli tomt utan henne men det är ju bara en vecka! =) Hon kommer säkert vara brun när hon kommer tillbaka.

Nu ska jag forsätta se vidare på So you think you can dance och sen börjar Grey's Anatomy - en riktigt tvkväll och myyys!


Aprilskämt..

Haha jag gick verkligen på ett roligt aprilskämt idag som rixmorron zoo hade.. Jag förstod typ att det var ett skämt senare på dagen. Jag hörde på morgonen när dem berättade om det.
Det var om att man kunde avlyssna sin kompis samtal när hon skulle prata med någon annan.. Man skulle skicka ett sms till ett speciellt nummer.. Men det där var ett riktigt bra aprilskämt!

Men själv har man inte alls skämtat något idag.. Jag hade inget roligt och kunde inte komma på något heller så det var ju absolut ingen idé.


Sommartider

Nu har klockan ställts om till sommartid och då blir det att man får sova en timme mindre. Det låter ju inte alls så härligt.. Men det ska ju bli skönt med sommar, ingenting kan ju slå det! Man lyckades till och med försova sig igår från första lektionen, och det var inte alls något bra..
Det har varit det värsta påsklovet jag någonsin har varit med om.. Ingenting har ju varit något roligt, speciellt inte själva påsken! Jag tänkte först åka till stugan och vara där hela lovet men då fick man ju veta att det skulle vara minst 20 minusgrader. Då var det inte så lockande längre..

Idag har jag och min grupp planerat ihop vår redovisning som ska bli till en teater. Vi satt väl mest i matsalen och diskuterade en massa och något kom vi ju fram till!  Sen gick jag med Sandra och Nina på stan.. En sak kan jag verkligen tala om att jag är hur LESS som helst på stan.. och jag menar det verkligen!


RSS 2.0