Gratis mode

Jag har blivit medlem på en gratis sida som heter Gratismode.se. Du kan få presentkort på över 50 tals buktiker och du väljer själv vilken butik du vill ha presentkortet på. Samla poäng genom att värva vänner (du får 4 poäng + 50 poäng för aktiv medlem) eller genom att göra gratiserbjudanden. Om du bloggar eller skriver på din bilddagbok så får du 40 p av gratismode (varav 20+20=40)

Jag kan också säga er att denna sida är mycket lättare att samla poäng vad nån annan sida är som jag har iaf varit medlem på. Jag rekommenderar denna sida.

Bli medlem --->  http://www.gratismode.se/?c=19203

Härlig låt!

Just nu sitter jag och lyssnar på en jätte bra låt, skulle kunna somna in till den!


Flytt på gång..

Idag har jag känt mig hur trött som helst. Det syns att jag verkligen är skoltrött och det är samma visa samma år när det närmar sig jul mer och mer. Till och med min lärare sa till mig idag; "Oj, vad trött du ser ut".
Tur så får vi lov på torsdag nästa vecka och det ska bli så jädrans skönt. Då ska jag verkligen ta och vila ut mig helt och hållet. Jag har inte heller haft tid idag att ta mig en powernap på grund av att vi flyttar imorgon. Jag och min mamma har packat ihop resten och nu finns det inget mer att packa. Det är skönt att äntligen få sitta ner och bara luta sig bakåt.

Skolan var man inte heller så engagerad i.. Det blev att jag, Lisette, Sandra och Isabelle att vi promenerade iväg till bibblan och där satt vi och läste tidningar och jobbade med religionen. När klockan närmade sig att matsalen skulle öppna gick vi dit, men dom hade inte öppnat. Men Isabelles mamma jobbar där så vi fick komma in tidigare :) En massa andra elever stod ute i kylan medan vi satt inne i värmen och käkade ;D haha! Jag tror nog vi satt där i en hel timme och pratade om allt möjligt.

Prova färgade månadslinser..

Jag vart tipsad om en sida där man kan få gratis färgade månadslinser om man bloggar om det. Jag ska testa på det och se efter om man kanske passar i någon annan ögonfärg. Varför inte, när det ändå är gratis. Prova du med! : ) Du får välja precis vilken ögonfärg du vill utan styrka. Jag tror jag ska välja att prova färgen brun.

Om du vill testa, heter sidan ---> www.fargadelinser.com

RSS 2.0