Ingen sovmorgon!

Dagarna i skolan börjar bli onödiga nu när det gäller att jobba på eget ansvar! Men kan ju vara bra att få närvaro.
Det var som exempelvis idag.. Jag, Sandra, Isabelle och Lisette satt bara och pratade med varandra och naturligtvis fick vi inget gjort. Får ta igen det imorgon!

Självklart hade jag och Lisette tänkt att ta en sovmorgon imorgon till kl 9.30, men då ringde vår handledare i projektarbetet idag. Hon ville vi skulle komma till skolan kl 8.15 då vi har projekttid för att prata med filmprogrammet. Dem ska tydligen få hjälpa oss redigera vår film vi ska göra : )

Men nu ska jag bege mig ut på en springfärd med Mari, känns att det verkligen behövs!
Sen tror jag att Sofia ska komma förbi mig och göra mig sällskap framför tv;en.

Slingor på g

Jag kom hem från Mari för bara en kort stund sedan.. hon har hjälpt mig med att dra ut slingor ur den här fula hättan man måste ha på sig. Det blev nog kanske en aning för många slingor, men får se sedan hur det blir.. kanske blir lite blond, vem vet!?! ;O Även Sofia kom ikväll och gjorde oss sällskap en kort stund!
Här kommer det en bild på min snygga hätta ; ) ...





Justja, jag har varit jätte arg idag pga skolan.. fick ett betyg som jag inte var värd, utan var värd mycket mer! När man har förbättras så får man ändå samma betyg som förr ;O vad är det för skit skola man går i!! Jag kan tycka synd om lilla Nina som fick höra på mina klagomål, men tack för att du lysssnade! : )

Jag tänkte låta Jonas vara med här på ett litet hörn för att han är väldigt gullig och skickar låtar till mig just nu.. för en gångs skull tycker vi om samma musik,
det är inte ofta kan jag dock säga.

Färgar håret..

Jag känner mig jätte duktig just nu faktiskt! Det beror på att jag har just färgat mitt hår själv och det gick galant, lär säkert bli jätte läckert...

Min helg har varit underbar..
Fredag umgicks jag med Mari och Sofia och vi åkte till Bergnäset på en utflyttningsfest hos Elin och Anna, där var det trevligt. Men blev lite tidig hemfärd, åkte därifrån kring kl 23.30.. det blev lite gossigt där på natten, det gillar jag känner jag!



Igår följde jag med Sandra och Isabelle ut i skogen här på Hertsön för att plocka blåbär.. fanns dock inte så mycket, det var ju typ rensat överallt. Vi cyklade även förbi Björkvik som ligger här ute och jag visste inte ens om det stället, sjukt mysig grillplats!


18 sep

Redovisningen som vi hade idag gick galant. Jag tycker verkligen att jag har förbättrat mig och var inte lika nervös när jag stod där framme. Tror det beror på att jag har mina underbara vänner bakom mig! : ) Läste inte alls av pappret jag hade i handen, utan pratade på och kollade på folket istället..
Vi fick sluta där kring kl 11.30 efter att alla grupper hade redovisat klart! Man kan lugnt säga att det har varit lugnt i skolan.

Imorgon åker jag och Lissy iväg med teckenspråkkursen till PiteåDövas dag! Jag ser faktiskt framemot det. Men kommer inte ihåg vad som skulle vara där, men tror det är föreläsningar på teckenspråk kanske : )



15 sep

Nu är det måndag igen och helgen är över.. det innebär att det kommer en helt ny vecka med nya saker! Kanske jag kan sammanfatta min helg lite kort;

Fredagkväll umgicks jag med Sandra.. vi åkte runt bland olika fester och hade det allmänt trevligt och nyktert. Jag kan även tillägga att jag har blivit nykterist, inte alls lika roligt längre att dricka! Blev också så att jag sov över hos henne eftersom det inte är så trevlig upplevelse att cykla hem själv i mörker.
Lördagkväll umgicks jag med Mari och Oscar. Vi åkte ut till Svartöstan för att grilla nere vid vattnet och grilla pinnbröd - sjuk gott var det!!

Idag på morgonkvisten tog jag och min hund en liten promenad runt kyrkogården.. Jag hörde en liten hackspett i träd som hackade. Det var väldigt intressant för oss : )


Ne, nu ska jag fortsätta att göra mig iordning.. börjar skolan kl 14.00-16.45!

Ciaao!

I kissed a girl and i liked it!

Vilken helg jag har haft.. riktigt händelserik!

Fredagen umgicks jag med Sandra, Mari och Oscar. Vi gjorde inte värst så mycket, pratade skvaller osv.. Sen åkte jag och Sandra vidare på fest där vid klockslaget vart Sofia hade varit hela kvällen. Det var lite väl si och så där..

Lördagen blev allmänt lugn, sov dock bort hela dagen! Sandra ringde mig och frågade vad som skulle hända, hade ingen aning. Men blev att Mari, Oscar och jag åkte in till stan till Kulturnatten och kollade runt. Blev även fest och Sandra kom in till stan och vi hade det riktigt trevligt kan jag säga er! :)

Söndagen var jag till min faster för att se på den nyfödda bebisen. Hon var nå otroligt söt!
Jag åkte vidare till Sandra för att umgås med henne.. vi gick ut och gungade, det var länge sen man gjorde sånt. Hittade även en bortsprungen liten kissekatt..

Möblerat om! :)

Nu har jag och min mamma möblerat om här hemma. Datorn som var i min brors rum och som är hans dator, är i mitt rum nu. Det känns lite skönare eftersom då kan man sitta längre på kvällarna =)

Jag sitter här och väntar på att min vän Sandra ska komma, hon cyklar nu för tillfället. Senare ska vi till Mari och umgås, så fort jag har gjort mig iordning!


Ännu en till kusin..

Jag fick veta idag att jag har fått en kusin till världen ;D En liten flicka blev det!
Hon är jätte söt, jag kanske åker och tittar på henne imorgon.. Ett stort grattis till min faster och resten av familjen!



Mari kommer även hem ikväll också, så nu inväntar jag och Sofia henne. Hon kan känna sig saknad, för vi har saknat henne jätte mycket! :)


RSS 2.0