I miss you, babe...

Nu har jag skickat alla mina bilder på denna dator till min hotmail. Min bror tänkte formatera om datorn och jag vill inte förlora allt. Jobbigt var det, men värt! Det var hur mycket som helst..

Nu väntar jag bara på att min bror ska komma så jag kan gå hem och lägga mig. Han är egentligen hundvakt här hos min fader, men han ville åka iväg så jag offrade mig att vara med hunden tills dess.. Tråkigt fredag hur som helst, finns inget att göra!

Trötter.. ?

Nu känner jag hur trötta mina ögon är, det svider till och med.. men det är ju inte så konstigt eftersom jag har hållt igång sedan halv elva imorse. Jag har varit med Mari hela dagen (länge sen det var bara vi två), men vi har alltid lika skoj! =)
Vi har solat, varit på stan, bara allmänt umgåtts osv...



              

Min helg var myspys

Fredag
Jag har haft en riktigt trevlig och lugn helg.. Fredagen blev att jag tvättade och bara mös på här hemma. Kände inte för att göra något annat, kändes ändå inte som en fredag! Det var som en söndag för mig....

Lördag
Jag fick ett samtal från min käraste vän Mari på lördagen på eftermiddag om att hon, Oscar och Sofia skulle bege sig iväg till Skellefteå, Trästocksfestivalen. Självklart så ville hon ha med mig också. Jag var lite osäker på om jag skulle stanna hemma eller hänga på.. Men om det är någon som kan övertala mig här i världen så är det ju faktiskt Mari :) Jag fick ha roligt och trevligt där borta, ångrar det inte alls! Fast inte så bekvämt att sova i en bil, så uppskattade min säng jätte mycket när jag kom hem igen.

Söndag
På vägen hem från Skellefteå åkte vi till en camping där vart dem hade en badstrand. Det var lite läskigt eftersom det var dimma på sjön och man såg absolut ingenting!  Fast solen var ändå i farten.. Vi kom hem där på eftermiddagen.
Jag tog bussen in till stan sedan där på kvällskvisten för att möta Daniel.. jag skulle få tillbaka min cykelnyckel som hade fallit ut från min jackficka i bilen. Fick även en present av honom som jag ska öppna sen när ja fyller år ;) ca 3 veckor kvar!

Onsdag 16/7-08

Igår fyllde min käraste vän Sofia år.. Hon fick en present av mig och Mari. Blev en massa tårta, bulla, saft och till och med gräddkrig mellan mig och Sofia ;-) tror nog att det blev jag som fick mest grädde i ansiktet, haha.. Roligt hade vi!

 


Jag har blivit otroligt seg och trött av mig, orkar knappt göra nånting. Tröttheten tar över....
Har nyss legat i soffan och sett på en bra film faktiskt som jag nyss fick veta att det sägs den filmen är värdelös. Men inte enligt mig, tyckte den var superduper!

                                                                                              


Sommaren är kort.. det mesta regnar bort!

Jag märker att jag har varit lite seg på att skriva blogg, men har inte haft någon ork att skriva. Jag har väl ändå inget vettigt att skriva heller om. Man skriver bara om hur dagarna har varit och vad man har gjort.
Men just nu känner jag att jag måste bara få avreagera mig nånstans..

Det var meningen att jag skulle till Bensbyn ikväll på partyparty, men det sket sig totalt. Ingen skjuts, alla är verkligen sånna torrisar ikväll kan man dock säga. Men kanske cyklar in till stan senare om dem skulle ut på krogen..

Annars då, på förmiddagen/eftermiddagen har jag varit på stan med Mari. Jag hittade mig nå billiga klämmor till håret som jag behövde så mycket. Vi blev sugen på kulglass också men det är ju sjukt dyrt så vi orkade inte..

Jag undrar också vart sommaren har tagit vägen, bara kasstväder.. eller dagarna varierar väl mellan regn och sol, man kan aldrig planera något för man vet aldrig hur vädret blir. Jag hoppas bara det blir bättre så småningom..

RSS 2.0