Myspys!

Min lördag har inte bestått av så mycket. Jag har mest städat hela min morgon, kändes att det behövdes dammsuga.. hunden drar in så mycket grus och sand utifrån trots att man torkar tassarna! Jag var också tvungen att ta en kort powernap eller det blev kanske en lång (1 timme) :P Har rotat fram min vårjacka från förrådet, kan ju inte ha höstjackan nu när våren har kommit fram =)

Ikväll har jag och Mari bestämt att vi ska gå ut och äta på en kinarestaurang. Det ska bli riktigt mumsigt. Det känns ett tag sen sist vi gjorde något sådant tillsammans..  :) Det ska bli myspys kan jag dock säga er!

Nu ska jag göra mig iordning inför en bästisdejt med mysiga Mari! :)
Ha en bra kväll, för det ska jag ha!


Min fredag..

Min fredag har varit toppen faktiskt. Ingenting har gått snett, jag har mått jätte bra idag. Inte för att jag mår dåligt andra dagar, mår alltid bra :) '

 Jag har haft skola från  8.15-14.00. Jag råkade sova lite för länge imorse så jag blev försenad till matten, men det gjorde inte så mycket. Vi gjorde inte så viktiga saker. När jag slutade matten fick jag gå och prata med min mentor om studenten, projektarbete m.m. Jag har också haft teckenspråk och idrott.. gjorde provet i idrott idag, jag hoppas att jag får godkänt nu =)

Ikväll har jag varit barnvakt till mina småsyskon.. vi har haft mys framför tv och ätit godis. Vi satt och kollade på Talang 2009 en stund innan min storebror kom förbi och hans kompis. Han skulle bara hämta nånting.
Sandra har även varit här ikväll.. hon och Isabelle åker till Thailand på söndag i 3 veckor för att göra praktik. Jag kommer att sakna dem två enormt mycket, det kommer att vara tomt här hemma. Jag lovar att jag kommer råka ringa till Sandra nån dag, det skulle inte förvåna mig!

Ja, så har min dag sett ut trots allt..

Torsdag..

Ja, det är ett väldigt bra tag sen sist jag uppdaterade här.. men jag lever! Jag fick nyss klagomål om att jag inte har uppdaterat på länge ;D

Idag har jag varit på min praktikplats som är ett dagis, barnen är såååå himla söta. Man kan inte vara arg på de små glada ansikten fast idag fick jag ta fram min arga röst nästan. Det har varit mycket diss och dass..
Det var en söt liten 2-årig flicka som jag hjälpte att klä på när det var dags för att gå ut. När hon var påklädd och kunde gå ut så började hon;

Flickan; Är jag redo nu?
Jag; Jo, det är du. Du kan gå ut och leka nu.
Flickan; Men är du redo?
Jag; Nej, jag måste hjälpa några andra barn före.
Flickan: Men när du är redo så är jag redo.


Hon var bara alldeles för söt.. så hon väntade på mig tills jag hjälpte andra barn och tills jag själv hade klätt på mig.

Annars så har jag varit och testat min fina balklänning i Boden igen. Den satt perfekt, men måste bara sys upp lite grann. Jag längtar så förbaskat tills balkvällen är här. Jag hade lagt in en bild ifall jag hade haft en datasladd till min kamera.

Nåja...

RSS 2.0