I will be, all that you want

Gårdagen var si och så.. Jag tog bussen till Sunderbyn där Mari och Oscar var så åkte vi sedan vidare till Boden Alive, första gången det var för mig att vara där. Kan ju dock säga att det inte var något speciellt.

Idag är jag barnvakt eftersom att min mamma jobbar.. Ska väl börja med att laga lunchen åt mina småsyskon nu.
Fick även veta att vi ska grilla ikväll - smaarreens!

Skum och konstig kille

Igår följde jag med min mor och syskon en sväng till stan. Vi köpte skor åt dem och käkade på max, det var riktigt smarrens. Det var lite roligt när vi skulle åka hem på bussen. Det var typ fullt med människor på den så var det en gammal tant som fick stå upp så jag erbjöd mig själv att hon fick sitta och jag fick stå istället. Jag stod mittemot en kille som helt plötsligt började prata med mig...

Han; Har du köpt nya skor?
Jag; Nej, inte jag.. mina syskon!


Det tycker jag var väldans kul faktiskt. Jag kände han inte ens och så började han bara prata med mig sådär.

you are so lovely

Midsommarhelgen var väl si och så.. jag tycker det är så överskattat med midsommar, egentligen borde man sitta och umgås med sin egen familj och bara ta det lugnt hela kvällen. Men dock så gjorde jag ju faktiskt det. Vi hade bjudit min mors vänner på godmiddag som fick bli som en buffé som innehöll fläskfilé, potatisgratäng, sallad, couscous, potatissallad osv.. Blev även flera glas vin till det där. Jag satt även ute i solen och hade det riktigt mysigt.. Det fick bli att vara hemma hela helgen.. har dock inte orkat göra något. Har varit så fruktansvärt trött, men hoppas det ska bli ändring på det nu så jag blir piggare :)

Idag så är det dock tisdag, och jag har hunnit med en hel del saker. Jag har dammsugit genom hela lägenheten och även skurat. Så har jag varit och handlat på Ica lite mat och hämtat ut mitt paket som innehöll kläder :) - loovely!
Ringde till Sofia så vi promenerade till Mari där vart det också var full städning på gång.

Torsdagmorgon

Vilket helvete det har varit till morgon.. det var inte alls något skönt att vakna imorse när det stank typ hur mycket som helst. Men vad som stank håller jag för mig själv! En sekund senare ringde det i min mobil så pigg vart jag iaf..
Jag har princip städat och tvättat hela dagen. Midsommar imorgon, så man vill ju ha det fint och städat :)

Mycket sol och spel

Idag kände jag att jag ville verkligen sova ut och strunta i att det var sol, men icke det. Mari ringde mig kl 10.15 och ville jag skulle komma och sola med henne och Sofia. Tänkte att det kunde ha varit skönt, så jag promenerade iväg till henne.
Vi har legat ute i solen hela dagen, ända från kl 11.00 - 16.00. Sofia somnade så jag och Mari passade på att spela kubb och gissa vem som vann.. Mari vann 3 gånger! ;O Ingen revansch blev det för min del inte.










Paintball

Jag hittade en bild på mig och Sandra när vi var i Piteå med Bf2 och spelade paintball.. Vi gömde oss där bakom och blev sist kvar ;-)



Surf's up

Jag känner mig något oerhört trött, har inte alls någon ork i min kropp. Det blir troligtvis sängen snart för min del och kanske att jag slår på någon film.. det har blivit mycket film här på sistone för mig nu tycker jag.

Nu har jag settt klart en film om pingvinver, Surf's up, den var väl ändå hyffsat bra. En tecknad film!




Min underbara helg!

Fredag
Min mamma jobbade så jag var med min lillebror Robin. Vi tog oss en förmiddagspromenad med hunden och det var riktigt skönt. Sandra kom till mig också där på kvällskvisten så vi promenerade iväg till Mari där vi skulle förfesta och sen dra ut på Grace och shaka loss. Jag hade det väldans trevligt med tjejerna, kunde dock inte bli roligare!


                                                          

Lördag
Familjen och jag satt ute och solade. Vi åt till och med lite glass och drack mormorsaft. Kunde absolut inte bli trevligare eller mysigare och färg fick vi också.
På eftermiddagen ringde både Isabelle och Sandra mig och ville att jag skulle komma in till stan för att kolla på fotbollen. Det gjorde jag också, men hade även med mig Mari och Sofia. Men oturen var verkligen på vår sida kan man dock säga. Det var fullt överallt så det blev ingen fotboll. Sandra och Isabelle åkte hem till Sandra och vi andra tre gick till max för att Mari skulle få lite mat ner i magen. Efteråt gick vi i rask fart till bussen och åkte hem. När jag väl var hemma så slocknade jag nästan på en gång, hade bara trots allt sovit 3 timmar. 

 

Söndag
Jag började dagen med att jag skulle försöka städa mitt rum, men det gick inte så himla bra som jag hade tänkt mig. Jag gjorde andra saker helt enkelt som ex att gå promenad med Sofia. Vi ville gå på en långpromenad så det fick bli till stan. Stannade för att sätta oss på en bänk och vila benen. Vi kände att vi började bli lite fikasugen så promenaden ledde till Lulsundet till min rara farmor. Där blev det mjölk och bulla - smarrens!
Även min faster var där som jag inte träffat på några månader. Snart får jag en lillkusin i Augusti och det ska bli spännande. Hon var så snäll som gav oss skjuts hem också.



Torsdag

Jag hade väldigt trevligt igår måste jag dock säga. Det var inte så mycket folk, men vad hade man förväntat sig! Säkert fler imorgon skulle jag nog kunna tro..

Nu sitter jag hemma hos Mari men hon ligger och sover så jag umgås såklart med Sofia istället. Vi har blonderat hennes hår och det blir säkert bra. Vi ska även iväg till Shell på en stund och köpa lite godis. Först ville hon promenera men nu har vi skjuts istället :)


Onsdag.

Igår hade jag en riktigt myskväll med en viss person. Vi åkte och hyrde filmen National Treasure 2 och den var värd att se. En film som har kvar spänningen från början till slut. Vi åkte till McDonalds efteråt och köpte oss lite mat till magen. Det var verkligen gott! :) Jag fick även skjuts hem inatt, det var verkligen snällt.

Idag blir det troligtvis utgång med Mari. Det ska bli väldigt trevligt.. fast man är ändå inte så sugen men om man har förköp så varför inte :)

Måndag.

Jag som har sovit så bra och så vaknar jag helt plötsligt upp igen. Det betyder väl att jag la mig väldigt för tidigt.. var meningen att jag skulle sova hela natten. Men nu ska jag inte tjata om min dåliga nattssömn..

Jag har haft en liten städdag idag som innebar att jag tvättade, diskade, dammsög, skurade och alla möjliga saker. Riktigt duktig var jag tycker jag själv faktiskt.

Party

Jag följde med min mor och lillebror till Mjölkudden för vi var bjudna på middag. Det fick bli smörgåstårta och sedan till efterrätt blev det jordgubbstårta - smarrens! Vi drack lite vin och småpratade om allt möjligt, jag kan dock säga att jag hade riktigt trevligt. Mari ringde mig kring 20.00 tiden och så bestämde vi att vi skulle till Porsön på fest hos Anna och där hade jag också jätte trevligt. Varför jag är hemma så tidigt är för att alla andra skulle ut på magma som inte jag ska.

Men nu istället så ska jag förbi min käraste vän Victoria och kolla vad hon sysslar med..
Men nu är det nog bäst att jag tar mig iväg till henne :)
Ha de bra allesammans, ciaao!

Beslutångest eller vad?

Jag har beslutångest angående om jag ska åka in till stan eller inte. Om jag inte gör det så blir det att promenera iväg till min vän Victoria och umgås med henne. Dessutom kanske det känns en aning onödigt att åka in till stan eftersom dem där filurerna där i stan ändå ska ut på krogen på en stund som inte jag ska..

Min dag har varit otroligt lugn, det enda jag har gjort är att jag har antingen sovit eller pratat i telefonen med en och samma person som nämligen heter Daniel :) Man kan väl säga att han ringde och väckte mig flera hundrade gånger.
Jag har även också promenerat en sväng här på Hertsön med min älskade hund. Kände att jag bara kunde gå i evigheter med min musik, men klockan blev alldeles för mycket för det - synd där!

Sveriges Nationaldag

Man kan väl nästan säga att kvällen igår blev lyckad. Vi var som sagt på Grace och där var det många studenter, men inte så konstigt, eller hur?  :) Jag fick leka lite paparazzi med Sandras kamera också!
Men det värsta var att jag, Mari och Oscar var tvungna att gå hem från stan och jag hade högklackat! ;O Jag säger bara att värkte ganska rätt så mycket imorse när jag vaknade, känner mig handikappad - ajajaj.

Ja, idag är det ju Sveriges Nationaldag och undra vad som händer idag. Jag hoppas att det i alla fall blir någon gomiddag trots allt. Det hade suttit gott med grillad mat.

Sista minuten

Nu har jag bestämt mig för att dra ut på Grace och härja där.. Det blev i sista minuten kan jag dock säga. Jag skyndade mig in till stan, köpet förköp och sen hem igen. Nu måste jag bara börja fixa mig, men känner mig faktiskt rätt seg gällande just det.

Ne, måste ta tag i det nu. Kan ju inte bli klar i sista minuten också :)

5 Juni

Jag har varit på stan idag och kollade när min kära vän Mari tog studenten.. hon var så söt i sin studentmössa.

Jag längtar ruskigt mycket tills nästa år då jag äntligen ska få ta min student, inte länge kvar!!
Vanligtvis brukar man festa nu när skolan har slutat men jag vet inte om jag har så stor lust. Jag har ingen aning om varför, men känner bara inte för det. Jag tror det kanske får bli fest på lördag istället då vi ska till Porsön.

Sommarlov

En händelserik dag och trevligt har den absolut varit!

Vi har haft heldag i Piteå med massor av paintball och gocart.. det var riktigt spännande att spela paintball, en aktivitet man alltid ha velat testa på och tror nog många vill det också. Gocarten var hur grymt skoj smo helst. Det var ruskigt länge sen man körde det, men jag var lite feg och bromsade i svängarna.. Man måste få köra två varv, första är ju bara uppvärmning ;-) Lärarna bjöd även oss alla (30 stycken) på skrovmål på Sunes i Piteå - smarrens.

Ska bli otroligt skönt med sommarlov, och det sista för övrigt.. kan inte förstå att skolan redan är slut och att jag börjar 3an nästa år. Men kan faktiskt erkänna att det känns lite förjävligt eftersom jag skulle ha tagit studenten nu i år.

Nordpolen

Idag blev det att åka till Boden för att bada på Nordpolen med Bf2 och det var väl sådär.. Kan ju inte säga att jag hade tråkigt men inte heller att jag hade roligt så nånstans där mittemellan. Var meningen att vi skulle vara 50 stycken men var bara 20 stycken.

Blev lite stressigt när jag kom hem efteråt eftersom jag bara skulle hinna vara hemma 1 timme.. jag skulle gå ut med hunden, äta och göra mig iordning men jag hann :) Vi kollade på hur Sandra såg ut och hon var ruskigt fin!

Men nu blir det nog läggdags för min del. Jag kom hem nyss från Victoria och där satt jag typ och halvsov..

Revansch

Kändes absolut inte nödvändigt att åka till skolan idag men jag gjorde det i alla fall. Jag lyckades ta mig upp på morgonkvisten. Den enda lektionen jag hade var idrott, så det fick bli brännboll - 2orna mot 3orna!
Självklart så förlorade 3orna så äntligen fick vi våran revansch.. 117-83 poäng :D

Imorgon ska vi till Boden och bada med bf2 och onsdag blir det heldag i Piteå med paintball.. en helt klart rolig vecka!



1 Juni

Jag och Mari var sugna på att ta oss ett dopp ute i havet idag och självklart så gjorde vi det eller bara jag och Oscar. Mari gnällde på att hon började frysa och inte ville doppa sig då.. som vanligt så lyckas hon bortförklara sig!
Man har känt sig rätt stressad med att ta det där doppet och nu äntligen har den stressen åkt bort.

Jag känner att jag vill försöka somna nu, men jag kan helt enkelt inte. Kanske beror på att jag funderar för mycket och så har jag precis pratat klart i telefonen. Skulle verkligen ha varit skönt att bara gå ut på en promenad och rensa mina tankar..




Myspys

Ja, inatt hade det hänt lite grejer kan man väl då säga.. jag väcktes av att min mobil ringde så jag surrade ett tag och sen ringde en mycket speciellt person :) jag blev otroligt glad då när min önskan gick i uppfyllelse!


Jag har en underbar känsla inom mig..

Roligare än såhär kan det inte bli!

Vilken trevlig kväll jag har haft måste jag bara få tala om. Jag och Victoria satt här hemma hos mig så blandade jag någon drink till mig själv och smuttade, men Victoria fick också smaka lite grann. Vi gick även förbi Mari en sväng och kollade läget där, vad hon gjorde osv..

Jag kom nyss hem från att ha varit på fest hemma hos Johan. Det var verkligen trevligt där med hans vänner. Jag hade med mig såklart Victoria dit också.. jag kom just på en sak att vi har typ umgåtts hela helgen tillsammans, but hey, det är ju bara kul :)

Snart blir det väl att bara hoppa i säng och sova.. men tror nog jag slår på en film och somnar till den :)

RSS 2.0