Fruktansvärt trevlig kväll.

Idag har jag haft en väldigt lugn skoldag.  Har bara haft två lektioner, matte och idrott. Vi har eget arbete i teckenspråk så där behöver jag inte ens vara, utan bara när jag behöver tecken sen eftersom vi ska redovisa :)

Jag kom hem alldeles nyss från ett väldigt trevligt sällskap hos min vän Nina. Vi har bara allmänt umgåtts, bakat och pratat om allt möjligt :) jag har haft en fruktansvärt rolig kväll. Jag kan dock inte påstå att den var dålig! Vi bakade kolabrownies och kokostoppar med lime i, smarrigt var det.. men jag känner mig otroligt mätt! Självklart blev det också en stor kopp capuccino till.

Jag har funderingar på att kolla på någon kärleksfull film eller komedi... Men vet inte vilken film ännu. Det är lite klurigt!

Jaja, ha det bra.. Ciao!


Piteå Havsbad!

Igår kväll åkte jag till min käraste vän Mari kring 22-tiden för att besöka henne. Vi hade bestämt att vi skulle träffas under kvällen, eller att jag skulle hem tll henne iaf :) Jag sov även där hos henne också. Kändes bra att få umgås lite längre med henne, för det blir ju inte lika ofta längre när jag bor en bit ifrån än vad jag gjorde förr.. då hade jag nära! :)

Hur som helst så ringde Oscar (hennes kille) till Mari och började prata om att dem skulle åka till Piteå Havsbad.. Mari frågade om jag ville följa med henne och honom och hans kompisar.. varför inte, tänkte jag. Inte så roligt att bara åka hem och sitta hemma en söndag. Vi hade det riktigt trevligt och roligt faktiskt. Jag ångrar ingenting.



Nu på kvällen har min kusse Emelie varit på besök hos mig och min familj.. det var också trevligt med lite sällskap.

RSS 2.0