Promenad på isen!

Jag kom hem för en pytte liten stund sedan från att ha gått en promenad på isen med min hund. Det kändes lite skrämmande att gå helt ensam och att man skulle braka igenom. Mitt hjärta bultade otroligt snabbt, men jag var bara tvungen att försöka övervinna rädslan min. Och det lyckades jag!

Vi gick ända till norra hamn och vände sedan tillbaka där. Vi har varit ute i 2½ timme.. Det är så otroligt fint väder ute, varmt och skönt. Ringde till några av mina vännner, men alla låg bara hemma i sängarna och sov.. eller vissa var vakna eller så bakis :P Om det är lika fint väder imorgon på morgonen så blir det nog samma promenad igen :)

Bild; Googlade fram denna bilden.


Nej, nu tror jag att jag ska ta mig ett varmt bad och skrubba mig :)

Lördag..

Vilken tid morgon det här blev för mig. Jag vaknade typ klockan 8.10 och var otroligt pigg. Jag tror nästan att jag har blivit en morgonmänniska, fast det är ju bra så slipper man sova bort dagarna :)

Har inte den blekaste om vad jag ska göra idag.. kanske jag tar bussen till hertsön för att besöka min far och Mari. Ikväll ska jag iaf på kalas hos min väninna som fylller år. Det ska bli trevligt och fika osv..


Fredag..

Jag skipppade skolan idag eller imorse hade jag matteprov så jag åkte dit för att göra det och det gick säääkert dåligt för mig. Jag hade positivt tänkande tills jag kom fram till vg-mvg delen på provet :/ Problemet var att jag inte hade pluggat nog mycket för att kunna.. Men jag gjorde mitt bästa! Vi hade ingen teckenspråkslektion idag eftersom vi fick kompledigt från en annan gång.. skulle ha haft världens hål fram till idrotten så jag skippade den.

Jag mötte istället upp Sofia på stan så gick vi runt lite grann :) Även Sanny kom till stan och gjorde oss sällskap. Jag hittade mig skor, smink m.m. Det blev en fika också eller rättare sagt en smörgås.. var så jädrans hungrig. När vi satt på caféet så dykte Mari också upp : )

Ikväll har haft myskväll med familjen och kollat på Let's Dance.. kan dock lägga till att jag tycker det var fel person som åkte ut. Tyckte Carl-Jan kunde stanna och Elisabeth kunde få åka hem. Hon har blivit alldeles för stel gällande dansandet tycker jag. Kom även hem för en stund sen från en åktur i stan med D och hans vänner. Väldigt trevliga människor det där!

Ja, i stort sett har min dag sett ut såhär..

God morgon!

Vilken morgon jag har varit med om! Det var meningen att jag skulle göra kl 8.15 och jag kommer i tid till skolan. Jag skulle ha matteprov på morgonen, eller det var iaf vad jag trodde. Men då får jag reda på att vi inte har någon matte och provet är framflyttat till nästa vecka.. blir såå grymt less! Jag hade pluggat hela gårdagen, tur att jag inte satt uppe hela natten också.

Nu ska jag väl snart ta bussen tillbaka till skolan, åkte hem eftersom det blev ett rätt stort hål.

Tisdag kväll..

Hela min eftermiddag plus lite av kvällen satt jag här hemma och tog mig en funderare över vad jag kunde hitta på för något roligt. Som sagt, så är jag ju halvt sjuk så jag skippade ju skolan. Det innebar alltså att jag hade kvar 2 resor på mitt busskort. Jag kände att hemma ville jag inte vara. Jag sov hela dagen idag nästan och känner mig bättre nu.

Jag bestämde mig för att fråga vad Sandra skulle göra ikväll och hon skulle inte göra någonting förutom att bara vara hemma. Så då tog jag bussen hem till henne och höll henne sällskap.. hon är också sjuk, men DUBBELT så mycket än mig. Eller om man jämför henne och mig så är jag rätt så frisk :') ne, nu blev det där lite knepigt, haha! Krya på dig, gumman.

Nåååja, sängen väntar nu.. blir att se film imorgon i skolan fick jag reda på ett annat håll också =) BOORING!

Tisdag förmiddag..

Imorse när jag vaknade så mådde jag mycket sämre. Jag blev förkyld igår morse. Men idag kände jag mig mycket svagare. Det var tänkt först att jag ändå skulle åka till skolan, men eftersom vi hade frilufsdag som innebar att vi skulle vara på Ormberget tyckte jag att jag kunde skippa det..

Vi har strålande sol och blå himmel idag.. äntligen kommer den efterlängtade solen. Det har snöat alltför mycket nu i nästan en hel vecka. Nu längtar man tills våren kommer och få inleda den.. Idag på förmiddagen är det tänkt att jag, min mamma och lillebror ska gå på en promenad tillsammans med vår gemensamma hund. Det ska bli otroligt skönt!


RSS 2.0