Bilder från modevisningen








Gårdagens bravadeer!

På tal om min lördag så hade jag förväntansfull riktigt roligt. Jag och Sandra hade anmält oss för ca en månad sen på Make Up Store för att få vara modeller och vi fick den chansen. Så igår, så var jag och hon modeller..

Dagen började med att vi skulle samlas på Ripan kl 11.00 på morgonen. Vi kommer lite för tidigt dit strax före kl 10.30 så vi bestämde oss för att gå till Statoil för vi ville inte vara så tidiga där. När vi kommit till Ripan igen så sitter ett gäng tjejer där redan och det droppade in tjejer hela tiden + två killar. Personalen från Make Up Store var någon minut försenad men när dem kom så fick vi veta lite information om dagen. Det skulle komma två tjejer från Stockholm som höll i koreografin och man märkte verkligen att de två var stressade.... När kvinnorna från Stockholm kom så fick vi veta vilka vi skulle vara.. Jag och Sandra fick bli Cocktails/Glamour. Andra tjejer fick bli Army, Ruby Red love och Queens.

Vi var på ett ungefär 20 tjejer och 2 killar.. vissa tjejer fick börja med sminkningen och andra fick transporteras vidare till SAx & Maskin för att fixa håret. Jag och Sandra började med sminket innan vi fick åka någon annanstans. Men när vi ändå skulle få åka iväg och fixa till vårt hår så hade jag inte hunnit med att sminka mig klar. Personalen på Sax & Maskin var sjukt duktiga på att göra håret.. Mitt hår tog bara 20 minuter att göras!



Jag fortsatt med mitt smink när vi kom tillbaka till Ripan men då skulle koreografin börjas gå igenom så jag fick vänta med sminket. Koreografin gick ganska så bra för mitt gäng, vi satte in allt på en gång fast attityden var nog det svåraste. Dem hade sagt åt oss att vi skulle se onda/arga ut och det gick väl bra att få in en sån attityd så skulle vi se ut på första visningen.. Men sen när det kom fram till andra visningen så ville dem ändra på vår attityd och på looken, så då fick det bli att vi skulle se onda ut men ändå ha den där flirtiga looken.  Som typ; "Här kommer jag, flytta på dig"

Det bjöds också på  lunch, frukter, fika, champagne, cider.. sen fick vi alla modeller en goodiebag med en massa innehåll som var smink och Make Up Store´s katalog. Även pubilken fick en goodiebag.

Det som jag kan säga om denna kväll är att det var en riktigt rolig upplevelse att få testa på sådant här. Det är inte varje dag man får göra det. Klänningarna var jätte fina också.. Jag kommer att komma med bilder sen för det också!

Utekväll..

Jag och Mari har gjort oss färdiga för partajj.. vi sitter nu och dricker hos henne. Vi ska ta någon buss in till stan för att möta upp Sofia plus att gå till Invit och sitta där :)

Haha jag skulle fråga Mari om jag kunde få en nallebjörn som är lakrits och så råkade jag säga;

"Kan jag få en banan?"

Mitt svar tillbaka vart ett skratt av henne och jag förstår henne.. jag har dock ingen aning om vart jag fick ordet "banan" ifrån, det kom bara uppp i min hjärna hahahaaha


Godnatt, mina kära läsare!

Jag funderar starkt på att lägga mig i sängen men datorn är ett väldigt stort beroende kan man säga.. Fast egentligen, vad gör man på datorn? Typ kollar efter kläder och skor om det finns något man kan beställa! Men det ska jag dock inte göra idag.

Längtar hur som helst till lördag då jag och Sandra ska vara modeller, ska bli väldans roligt. Imorgon ska jag följa med min vän hem till henne och se vad vi har samlat på oss till på lördag :) just därför borde jag sova nu så jag orkar....

Godnatt.

En ledig dag..

Idag tog jag en ledig dag från skolan beroende på att jag skulle ringa ett samtal till vårdcentralen. Men jag blev besviken att det bara finns manliga läkare och inte kvinnliga.. ni förstår, jag känner mig tryggare hos kvinnliga än manliga! Men det gick hur som helst ändå rätt så bra hos läkaren och han skickade en remiss til sunderby sjukhus, nu längtar jag bara tills jag får en kallelse därifrån så jag får veta vad problemet är. Det är inte roligt att gå runt och fundera på det värsta...

Jag och min mamma gick förbi hertsö pizzeria efter att vi varit på vårdcentralen och tog varsin pizza, fick bli en Calzone, alldeles för länge sen man åt en sådan pizza :) Gott var det! Jag har bara tagit det lugnt resten av dagen, fått veta lite vad jag har missat i skolan idag av Sandra så det kändes bra att få veta det också.

Nu ska jag nog börja ta tag i min dammsugning och sen bara slappa framför tv och titta på Grey's Anatomy & Dirty Sexy Money

Klumpiga vi..

Igår spenderade jag en heldag med min vän Sandra och det blev en klumpig dag för oss bägge två.. Det som var vi sade till varandra det hände. Vi spillde en hel del julmust hemma hos Sandra, jag föll och en massa andra saker..
Sandra började säga; Akta blocket nu så att ingen av oss spiller julmust på det!
Ja, klart så spillde hon julmust på bordet, men jag hade redan tagit bort hennes block som tur var. Direkt efter så ska jag dricka från mitt glas, men sveper ut allt på bordet.. Kanske tydliga tecken på att vi inte ska vara med varandra. Men man får väl ta sådant där, vi får helt enkelt vara klumpiga tillsammans :D haha..

Vi var på en fest igår kväll på Kronan och vi var tvungna att ta oss en promenad därifrån hem till Sandra och kallt var det! När vi går ner i ett dike så går jag så försiktigt som möjligt, kunde inte vara mer försiktigare.

Sandra; Du kommer säkert ramla framåt.

Ja, vad tror ni jag gör?! Efter 1 sekund efter hon sagt det så ramlar jag framåt på magen, händerna i snön och frös jäätte mycket. Sandra stod där bara och skrattade till mig men jag förstår henne faktiskt.. det måste ju ha sett jätte roligt ut.


Hej!

Jag har nyligen blivit medlem på en hemsida där man kan få gratis saker.. hade varit jätte gulligt om ni blev medlem där, det går snabbt och smidigt :)  --->  Gratis saker

Ja, ser det snöar!

Btw, det snöar ute!! :O Glömde bort att skriva det i förra inlägget.. men det var det enda jag skulle berätta!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen för att läsa min bok som vi ska göra inom psykosocialt arbete..

Sovgott

Onsdag..

Idag hade vi nationella i svenska b och det kändes inte bra efteråt.. känns som att jag har skrivit om något helt annat än vad det var tänkt. Men jag får hoppas på att det är svårt att få ig på det där för min egenskull.
 Jag har så mycket att tänka på nu angående min skola, har hur mycket arbete som ska in men självklart har man inte orken att göra något.. Ne, måste verkligen ta och skärpa mig!!

Ikväll har jag kollat senaste avsnittert av Gossip Girl och rätt så bra är det, men det liknar lite O.C tycker jag! Jag ska dock inte klaga för det är ju bra den där serien.




Ikväll efter att jag haft finbesök så följde jag med min vän Anna på Coop på örnäset och köpte lite godis - var grymt sötsugen!  Jag följde med henne hem sen efteråt också där det bjöds på en smoothie (hallon) och det var riktigt gott.. Hon är verkligen bra på att göra sådana där grejer.

Vi kollade även på Insider där det handlade om djur, människor som skadar och är verkligen grymma mot djur. Jag förstår inte hur man kan göra något sådant. Som till exempel det var om att någon hade våldtagit hönor, skärt upp slidan på en häst och stoppat in saker.. Ne, usch så grymt! Blir faktiskt förbannad på människor som har mod att göra sådant där. De förtjänar absolut inte ett "vanligt" liv, utan ett liv bakom galler!

Söndag..

Igår kväll kände jag verkligen för att göra nå roligt, men så som det alltid blir så är man ändå fast här ute på Hertsön. Tur så har jag min bästa väninna här som jag kunde cykla iväg till och sitta och uggla med henne istället för att göra det ensam :-)
Vi fick även lite sällskap av Sandra också, det var roligt! Ju fler desto roligare får man ;D

Idag tror jag nog jag ska ringa till min pappa och fråga om vi hinner övningsköra något.. Känner ett riktigt sug efter att få köra bil! Resten av dagen kommer säkert att bestå av att plugga matte och sedan tvätta rentvätten som min katt pissade ner, typiskt!!

Ciao!

Halloweenbilder..

Jag hade visst lovat lite bilder från halloween.. har gått lite segt med att lägga upp, men här kommer det lite en vecka efter ;)








Lördag..

Jag har tagit mig en sovmorgon idag.. Klockan var 12.00 när jag kollade på min mobil och då var det bara att kliva upp från sängen. Jag hörde en mörk röst i köket och var tvungen att gå och se efter vem som var här, och självklart var det min morbror! :) Jag pratade lite med honom och mamma såklart.

Har också varit på en promenad med min lilla hund, var en lång sväng som vi inte har gått förut.. riktigt skönt med friskluft! 
När vi kom hem så kände jag att jag var på gång så tog tag i dammsugaren och började dammsuga hela vår lägenhet. Tänkte att för en gångs skull kan jag göra min mamma lite glad när hon kommer in via dörren. Känns snyggt och fräscht här igen! =)


Äntligen fredag!

Jag kan knappt tro att det är just fredag idag.. Skolan gick ganska fort idag och lugn var den. Hade dock bara tre lektioner (matte, teckenspråk, idrott)! Sofia ringde och gnällde även på mig att jag skulle följa med henne på stan och efter många om och men så kunde hon övertala mig :) Vi gick runt där på stan och kollade på allt möjligt på alla möjliga butiker.
Vi vandrade också vidare till Roasters för att ta oss en latte, och det var sjukt gott..

Min mamma ringde mig där kring klockan 15.00 och bad mig möta henne halv fyra utanför smedjan för vi skulle göra nå ärenden på stan. Men då hade jag visst glömt mitt legg hemma, fick ta bussen fram och tillbaka.. Blev dock ett väldigt hastigt "hejdå" till Sofia :P


Men det har varit en god middag på mjölkudden hos min mammas väninna. Det fick bli nå biffar och friterade klyftpotatis med ett glas vin och cider :) mumsmums!! En massa efterätt också som innehöll glass, bullar, thé och nötter.


Smaskens..

Min kära mamma har bakat goda frallor ikväll.. muumsens!
Jag och hon sitter vid soffan just nu, dricker jordgubbsté med frallor och ost.. ruskigt gott. Men nu så blir det nog sängen, ska upp tidigt till skolan tomorrow!

Nattinatti..

Onsdag..

Nu är det bara två vardagar kvar till helgen och det känns riktigt skönt. Som sagt, så har denna vecka gått rätt så undan fast det är väl för att måndag och tisdag har varit så lugna dagar. Måndag hade jag bara 2 lektioner och tisdag blev det studiebesök på ltu.

Jag ville se på valvakan inatt för att se vem som skulle vinna, men man skulle ju ändå få veta det idag så då väljer man väl att ligga i sängen och blunda istället.. tycker det är bra att Obama vann, han verkar en rättvis och klok man jämfört med dem andra (spec. Bush)!

Luleå Tekniska Unversitetet

Idag var det tungt att ta sig uppför sängen, ville bara sova mer! Men fick mig ändå lite sovmorgon eftersom Sandra skulle hämta mig så jag slapp bussen! Vi åkte till LTU idag på studiebesök med skolan, men det var väldigt onödigt känner jag..  Det känns som att jag, Sandra, Nina och Isabelle åkte dit bara för att få äta lunch, haha! Fast det var ju inte just därför. Kändes bara onödigt att vara där eftersom jag inte ens ska plugga där senare i livet, utan snarare till Umeå ska plugga i.




Jag kom därifrån kring 11.30 och då tog jag mig en liten powernap och det var riktigt skönt! Mari ringde sedan och väckte mig, så bestämde vi bussen till storheden osv. Så där har jag varit idag med henne och Sofia. Det var meningen att jag skulle köpa hårfärg, men vad händer när jag kommer dit.. Jo, min färg finns INTE! ;O Jag blir ruskigt arg och less.. nemen!
Jag köpte i alla fall hårspray, hårborste och lite snacks :P 

Jag fick veta en riktigt bra nyhet idag också! ;D Men den nyheten håller jag gärna för mig själv..

Godnatt..

Nej, kanske jag ska ta och lägga mig i sängen för att blunda i några timmar. Imorgon ska alla 3;or i gymnasiebyn på ett studiebesök på LTU, samling 09.45! Men tur som jag har så har jag en snäll vän som kommer och plockar upp mig strax efter klockan 9.00.. får mig en liten sovmorgon! :) Efter hon har hämtat mig, så är det Isabelles tur och sedan Lisettes..
Tror jag kanske ska läsa en bok så jag somnar någon gång.

Nattinatti allesammans..

Min halloween!

Jag har inte känt någon lust att uppdatera här under helgen, men jag tänkte skriva lite kortfattat nu om min halloween! : )

Min halloween blev faktiskt lyckad kan man dock säga.. Dagen började med att jag och tjejerna tog oss en stanrunda innan vi hamnade i bastun. Vi promenerade till Willys för att inhandla lite mat som vi skulle laga tillsammans. Det fick bli fläskfilé och potatisgratäng - looovley! Vi satt och surrade i timmar efter vi hade ätit middag och hade det allmänt trevligt. Vi kom in på lite heta samtal också, haha! Senare mot kvällen fick vi mer sällskap av Sandra, Isabelle och några andra av deras vänner. Jag hade det hur trevligt som helst!
När klockan började närma sig 23.00 så började vi röra oss mot cleo och där hade vi otroligt roligt. Jag kan inte säga så mer om min lyckad kväll.. Alla mina vänner lämnade mig själv på cleo, men var väl jag som inte ville hem! =) hehe..

Bilder kommer senare...

RSS 2.0