Fint väder

Idag tog jag mig en morgonpromenad med hunden och lillebror runt kolonilotterna.. riktigt härligt i denna värme! Resten av dagen har jag bara suttit ute på balkongen och solat mig. Läste även en bok och drack kaffe..

Ikväll blir det partyparty som sagt.. ska bli gott med sommardrinkar.

Fredag

Idag var jag slö och orkade inte alls åka till skolan. Hade bara teckenspråk från 13.30-14.50 och det kändes verkligen onödigt, speciellt nu när betygen är satta.

Jag och Sofia tog oss en morgonpromenad i det fina vädret. Det är riktigt härligt när solen äntligen skiner fram och värmer och snart ligger man väl på stranden och steker sig, inte länge kvar dit! Jag åkte även in till stan idag till Mari och Sandra.. hittade mig en så kallad klänning på Gina tricot och köpte en t-shirt på h&m till den =) riktigt schnyggt.

Ikväll har jag umgåtts med Victoria och jag måste bara säga att hon är verkligen en rolig prick att umgås med. Vi gick runt på en promenad, blev samma runda upp till typ två eller tre gånger utan att vi tänkte efter att vi gick likadant :) 

Pigg och glad

Nu sitter man fortfarande kvar här framför datorn, helt fastklistrad. Fast jag har ju pratat i telefon nu över en timme så har inte använt datorn så mycket.. Daniel är en riktigt glad och rolig prick att prata med :)

Egentligen borde jag också ta och sova, men jag kan typ inte. Jag är övertrött och har druckit capuccino för en stund sen så jag är pigg och glad som kexchoklad.

       image76                      image75

Cykelturer

Igår hade jag, Mari och Sofia vår första cykeltur till stan, sen vidare till Kvantum och köpte glass. Vi cyklade bara helt enkelt runt hela stan igår, trevligt var det också.

image74

Jag och Sofia tog oss även en cykeltur till stan idag också. Det är så härligt att cykla, nyttigt för kroppen. Vi solade innan vi skulle iväg men längre måste jag väl sitta för att få någon färg :) Men imorgon blir det soldag också!

I skolan hade vi kompletteringar idag och äntligen är jag klar med allt! Så himla skönt. Nu kan jag ta mig sommarlov och bara njuta av mitt sista sommarlov för alltid.

En väldigt kort dag

Onödig skoldag faktiskt.. det enda vi hade att göra var en teater vi skulle visa upp och sen få veta om man har kompletteringar, men det visste jag ju redan. Det blev alltså en väldigt kort dag.

Jag har försökt att plugga, men det går mot min vilja. Känns så tungt och jobbigt.. men inte länge kvar till sommarlovet! Men hur som helst så ska jag och hunden möta upp Sofia nu så ska vi på en långpromenad =)


Måndag

Känner mig riktigt irriterad idag, men har ingen aning om varför. Så fort jag pratar med någon så kommer min irration fram men det försöker jag verkligen dölja.

Jag och Mari ska åka och hälsa på Sofia :) har saknat henne hela helgen när hon inte har svarat så äntligen!!! Senare ikväll blir det väl bara plugg och se en film..

Ja, så ser resten av min dag ut.. så då vet ni nu det!

Ormbergsmilen

Nu har vi varit extra duktiga och gått runt hela Ormberget, exakt 1mil utan några genvägar.. Inte alls så dumt faktiskt! Det väntas bara plugg framför mig nu hela dagen så jag slipper hålla på med mina kompletteringar i skolan, bättre att lämna in alltihopa imorgon. Skönt det ska bli sen att ha gjort bort allt.

Jaja, nu ska jag lägga mig ner i soffan och glo lite tv,
finns inget annat att göra just nu iaf!

26 maj

Imorgon eller ska man säga idag.. Ja, men idag (måndag) blir det Ormbergsmilen att springa. Ska springa/gå den med Mari och Oscar och det kommet säkert gå bra! Har varit en stund med dem där två ikväll också.. Vi kollade Sanningens Ögonblick och bara umgicks.
Gick också förbi J en sväng ikväll och kollade läget där.. vi satt och pratade, och spelade kort :) riktigt trevligt! Sedan skjutsade han hem, det var gulligt av honom! Fast det är ju inte så långt att gå, menja..

Ruskigt trevlig helg!

Har inte haft någon tillgång till datorn i helgen så har inte kunnat uppdatera.
Men som sagt så var jag på Grace i fredags och där hade jag ruskigt trevligt, det var ett tag sedan man hade så kul. Kände mig väl inte på topp igår men jämfört med andra så var jag inte så dålig :)

Igår var jag på stan med min mamma och lillebror.. vi tog oss en slush - riktigt smaskens! Vi gick även förbi ThaiThai och kollade hur det såg ut där, hemskt hemskt.. Det var meningen att jag skulle se Eurovision Song Contest med Mari och Oscar men icke det. Det blev ändrade planer, var helt enkelt tvungen att vara hemma.. Men jag klagar inte, jag hade ju ändå rätt så mysigt!


Tripp till Happis

Jag har det väldigt trevligt här hemma hos Mari med tjejerna, roligare kan man inte ha det.. vi ska ut på Grace senare, eller drygt om en timme.

Förresten så har jag varit på Ikea och lite vartannanstans och shoppat en hel del. Hittade mig även fina sommarskor - lovley! Jo, juste..när vi började avfärden till Haparanda så mötte vi på en microtornado som verkligen slog till på bilen och gav oss en stöt (eller alltså bilen, inte oss, ha ha.,.)

Nu ska jag fortsätta vara social, ciiiaaaaoo!


Otroligt lång dag

Idag hade vi en ovanlig lång BF dag, nästan rekord. Vi började 8.15 och slutade 12.30 och det är inte vanligt. På morgonen hade vi något prat om egen företagare, det var nån kvinna som kom och pratade med oss.. jag tyckte det verkade väldigt intressant så att man nästan blir sugen.
Inte helt fel att tjäna pengar på skoltid!

Resten av dagen blev det bara film, Natural born killers, och den var inte så läskig utan bara tråkig. Så efter 2 timmars film fick vi sluta..
Jag, Sandra, Isabelle och Lisette skulle gå på modevisning men då visade det sig att det var fel dag och inte förrän imorgon, så då lär man säkert gå dit..

Jag gick ut med hunden nu när jag kom hem efter att ha varit hos Mari och umgåtts. Men hur som helst, så såg jag en jätte söt liten igelkotte.. nästan sugen på att bära hem! Jag kommer ihåg när vi bodde på Mjölkudden så kom mamma hem med en överkörd igelkotte som hade överlevt. Vi matade den, men den blev aldrig bättre så vi for med den till djursjukhuset och avlivade den :/                                                                                                                                                                                                                                                       image73

One month left

Skolan var rätt okej idag och inte alls något ansträngande. På teckenspråket skulle var och en gå igenom "min dagbok". Jag och Lisette hade hål 1 timme så vi satt och gjorde kompletteringar som vi har i bf tillsammans.. jag måste bara ge oss beröm, vi har ju varit så flitiga idag(!). Idrotten hade vi brännboll, 2orna mot 3orna. Men olyckligtvis så vann ju 3orna..
J
a, det är väl så min dag har sett ut.. har inte hänt så mycket mer förutom att jag tog mig en tupplur när jag kom hem. Tror nog jag måste sätta fart med att städa mitt så kallade rum.


A
tt man alltid ska lyckas planera in allt i sista sekunden, fast det är ju faktiskt mer spännande än att planera in något hur länge som helst. Hur som helst, så har jag och Mari bestämt oss för att vi ska till Kirunafestivalen i år. Det är ju nästan ett måste att åka dit, Sveriges bästa festival genom tiderna! 
Bara en månad kvar..



Söndag än en gång till

Ingen dag denna helg har jag fått sova utan att någon ska ringa mig mitt i natten och störa min nattsömn. Jag har både varit trött igår och idag beroende på det. Kanske dags att börja stänga av mobilen på nätterna?

Söndagen blev att jag först och främst kollade reprisen av Talang 2008 eftersom jag missade det i fredags. Väntade även ett samtal från min far men det tog sin tid innan han ringde och berättade att vi skulle iväg till farmor pga att det var gammelmormors födelsedag idag, 88 år! Det blev tårta och en massa gofikande.

                                                          image71

Mer har väl ändå inte hänt idag, tror jag. Jag har bara varit hemma och sett lite Gossip girl avsnitt som gått tidigare på tv och Grey's Anatomy.


Jag kom på att tänka att vissa personer kan verkligen vara bra på att fjäska in sig utan att andra personer märker något.. men det gäller inte en speciell person utan den personen ser man helt igenom och är inte alls osynlig. Men det beror väl också på om någon tycker om en person eller inte.. men i värsta fall så drar dem till med detta tricket.

Saturdaynight

Nu kom jag nyss springandes hem från Mari, var helt tvungen att stressa. Nu vet jag inte längre om planen är så som vi gjorde upp innan jag kom hem igen. Vi är rätt så busiga, tänker inte och stressar oss iväg men nu är vi inte längre så motiverade när vi får tänka efter lite. Vem vet, kanske hade varit en rolig sak och kanske inte.

Ja, vad annars har vi gjort en lördagkväll..

Först fick det bli att vi möttes på ica och köpte lite gottigott och sen promenerade vi vidare till Mari. Där hälldes det upp drinkar som vi drack, tequila rose! Jätte smarrens. Sen svamlade vi bara på och pratade om allt möjligt.. skvaller till ingenting.

Jaja, ha de.. ciaaao!







Lördag igen

Kändes tungt att vakna imorse när man har vaknat 100 gånger inatt för att mobilen har ringt + att jag sprungit i trappen och öppnat porten. Då blir man extra trött dagen därpå, men nu är jag pigg som en fisk efter en powernap.

På morgonkvisten där kring 10.00 snåret promenerade jag iväg till min fader så åkte vi iväg till Pontushallen där min lillasyster skulle ha dansföreställning. Hur duktiga som helst var barnen, det var åldrar från 4-13 år och ca 250 barn var med i föreställningen. Men det var ruskigt roligt att kolla på.

Ikväll har jag tänkt umgås med Mari. Jag fick reda på igår att hon hade redan bokat in mig idag utan att ens ha sagt något till mig. En fördel var ju att jag inte hade bokat in något annat + att jag skulle fråga henne också :)

Friday

Jag höll nästan inte ens på att ta mig upp där på morgonkvisten, jag låg säkert och zoonade nästan i en hel timme. Förstår inte hur jag kan vara så trött, kanske beroende på att sommaren är påväg och vintern åker bort.

Men som sagt, så gick väl skolan rätt så bra idag.  Jag är extra glad över nationella i engelska som jag dessutom klarade.. en sak borta nu! Idrotten gjorde jag ingenting alls på, jag stack därifrån efter att ha tagit närvaro, ha ha.. Jag och Isabella gick runt i Kungsfågeln, Lärkan och Hackspetten på en skolpromenad genom dessa skolor. Det var väl en aning intressant! Träffade visserligen Anna också på kungs och fick höra lite skvaller ;-)

Ikväll ska jag följa med min mor till mjölkudden på middag hos hennes kompis och det kan ju vara grymt trevligt.. här hemma finns det väl ingenting att göra..


Torsdag 15/5-08

För ett tag sedan kom jag hem ifrån Lisette.. jag hjälpte henne lite med teckenspråket men verkade som hon kunde ju allt det där, inga problem alls för henne :) så stolt över henne. Jag tog även med mig lite gofika till henne som jag själv har bakat och jag tror hon gillade det! Vi kollade på Sanningens Ögonblick och Dirty Sexy Money. Jag skyndade mig till bussen efteråt så jag skulle hinna hem tills Dirty började igen på kanal9..

Jag bakade även idag när jag kom hem, fast fick bli kladdmuffins med smält ljus choklad istället. Igår blev det med smält vit choklad så gjorde en tvärtom grej. Gott blev det iaf..


Onsdag 14/5-08

Som vanligt försov jag mig igen eller vanligt och vanligt.. men gjorde det även i måndags också, vad är det som händer med mig(?) Nåja, hur som helst får jag klaga på att jag inte ställde mobilen.
I skolan hände absolut inte alltför mycket förutom att Lisette och jag kollade igenom målen vi måste komplettera innan avslutningen kommer. Det är ju absolut inte länge kvar nu.

Som sagt, så klippte jag mig idag och det blev ändå inte så kort som jag hade trott. Men mycket nöjd blev jag måste jag faktiskt tilläga.. tror nog att Sofia ska få bli min personliga frisörska ;-)

Jag har sett nu fyra avsnitt av desperate housewives på datorn så ligger faktiskt före nu, men kommer ändå bli så att jag kollar på tv när det är också :) Ikväll blir det att kolla på Frusna män söker kärlek, Grey's Anatomy osv..

Plaska och simma

Härligt det var att simma några längder och sen plaska i vattnet. Men egentligen kände jag bara att jag ville skippa simmandet idag, men min kära vän Sofia lyckas alltid dra med mig.. för hennes skull jag följer!
Det blev även så att vi bastade, men det är väl inget ovanligt för det gör vi ju alltid. Men det hände en obehaglig sak med Sofia.. hon skar sig på foten, lilla gummsi där. Tyckte så synd om henne!

Men nu ska jag hur som helst möta henne och sen ska vi vidare till Mari där det blir klippning för Sofia och färgning för mig : )

Timon och Pumba

Dem är ju bara för söta, så härliga figurer :-D Finns inga roligare än dem!


Tisdag 13/5-08

Det är verkligen inte min dag idag.. känner mig inte glad utan ledsen, ingen aning om varför. Men alla dagar kan man ju inte heller vara på topphumör. Skolan kändes dessutom inte nödvändigt att åka till men fick ju som lite ny infoformation som ändå kan vara bra att veta. Vi skulle väl börja med något nytt som ska vara klart på torsdag.

Min kära söta vän Sofia ringde mig nyss och frågade om jag ville vara klippmodell imorgon. Först så sa jag "njaa" eftersom jag ändå har rätt så kort hår redan.. men sedan så ångrade jag mig och ringde upp så nu är det bestämt :-P

Rolig kväll med kära vänner

Ja, ikväll har det hänt lite roliga grejer.

Det började med att Mari följde med mig tíll ica och Sofia stannade kvar hos Mari helt ensam. Vi skyndade oss hem till henne nästan så att vi sprang. När vi kom till hennes port bankade vi på fönstret så att Sofia skulle öppna dörren och sprang in och bad Sofia slå på femman.. Vi var lite knasiga och trodde att desperate housewives var ikväll, men det var ju trots allt bara måndag.

Hur som helst, så har vi haft jätte skojigt ikväll.. suttit och kollat disneyfilmer på youtube, så sött!

I'm so happy!

Idag är nog min lyckodag.. jag gjorde omprov i idrott och fick veta resultatet på direkten och det blev godkänt :)

Inatt blev det inte mycket till sömns.. blev ett x antal timmar att surra i telefonen och sen plugga lite idrott, men gick och la mig istället och vaknade tidigare än jag tänkt och hade en genomgång med mig själv.
Ikväll tror jag att det blir att gå förbi Mari och se vad som händer där hos min käre vän.. om hon lyckligtvis orkar med mig.

Lördag - eftermiddag..

Jag som tänkte promenera till Mari ikväll och förfesta med dem innan dem drar till kåren men icke det. Min mor skulle bort på tjejmiddag så någon måste vara med lillebror.. Men det är väl inte heller så fel!
Jag får helt enkelt se vad som händer ikväll fast nu funderar jag på att promenera till ica och inhandla lite grejer som godis och margarin så att jag kan baka något :)

Lördag - förmiddag..

Jag känner att jag hunnit med rätt så mycket redan idag och klockan är ju trots inte allt så sent.

Jag vaknade kring 09.00 tiden och efter en timme fick jag gå och "stor" handla på ica. Det kändes som skönt att ta sig ut sådär på morgonkvisten. Jag städade och plockade ihop lite grann i mitt rum delvis och sen slog jag mig ner i soffan min och läste boken, det är ju bara så spännande nu i slutet av den :) HELT BEROENDE!

Även Sandra ringde mig angående om att hon,jag och Isabelle skulle juu umgås idag.. och det fick bli att vi träffades på Hertsökullar och grillade marshmallows - smarrens! Jag kan väl erkänna att vi hade lite problem med elden att få igång den men nog kunde vi allt. Som sagt, det var ruskigt trevligt..



Städning fredagkväll?

Ikväll har jag varit med Mari och Oscar :) Jag kom alldeles nyss hem från Mari. Vi har väl haft det väldigt skojigt och trevligt trots allt faktiskt. Först med blev så att vi kollade på Talang 2008 och sen där vid 21.30 så var det kvantum som gällde, inhandla lite mat och sådana grejer. Sedan rullade det iväg till Mari igen och där slog vi oss ner eller egentligen inte, utan det var städning på gång :O Jajamän, ni hörde rätt(!) Vi har städat på en fredagkväll.

Jag har verkligen känt mig sprattlig hela dagen men man kommer ju aldrig på att göra något vettigt och kul.

7 Maj

Jag tänkte bara kortfatta min dag snabbt innan det är sängdags.

Jag har varit oerhört slö idag.. jag tog mig inte ens upp på morgonkvisten till skolan för det kändes onödigt men fick sen reda på att det kanske hade varit bra att åka dit iaf.

Jag och Mari åkte till storheden på eftermiddagen och kollade runt där. Det var faktiskt rätt så trevligt och lugnt. Vi ville så gärna sysselsätta oss så det fick bli en resa dit :) Oscar kom sedan och hämtade oss så drog vi vidare till kvantum och köpte en varsin varmkorv där, smarrrens..
Vi kollade även Frusna män söker kärlek, Grey's Anatomy och Sverige pussas och kramas hos Mari. När jag skulle hem därifrån blev det matkrig så jag skyndade mig därifrån ;)

Mumsmums.

Nu är det nästan onödigt att dra till skolan egentligen (eller iaf på tisdag-torsdag). Det enda vi har är BF och där händer det väl inte alltför mycket, förutom att vi nu ska börja med projektarbetet.. men jag vet inte riktigt ännu vad jag vill göra så. Jag får helt enkelt se..

Idag har jag bakat chokladmuffins med ljus blockchoklad i mitten, riktigt smarrens! Jag lyckades för en gångs skull men säkert för att jag hade kakao denna gång istället för oboy :)        
                                                               
                                                                                                                                         image70           


Konversation med Mari

Mari ringde mig även idag när jag låg och vilade, och det måste jag bara berätta.. Jag tror jag låg och drömde om något och var helt i sömnen när hon ringde. Jag tänkte att jag var i stugan och kunde inte svara för då skulle det kosta dubbelt så mycket eftersom den ligger i Finland. Jag började skriva ett sms om att jag var där, men då vaknade jag till och tänkte vad jag gjorde.
Jag ringde upp henne igen...

Jag; Hej, vad gör du?

Mari; Inte så mycket, vad gör du själv?

Jag; Jag är hos farmor, nej hos pappa.. nej vad håller jag på med(?) Hemma är jag!

Mari; Haha okej...

Man kan verkligen säga att jag var i sömnen när jag pratade med henne!

Måndag

Jag tog mig upp idag från sängen hur sjuk jag än är. Kände att jag verkligen inte kunde vara hemma.. Jag hade dessutom nationella idag i engelska och den lilla biten jag gjorde idag gick åt helvete! ;S Däremot så gick det mycket bättre på teckenspråksprovet för där fick jag vg :) - så stolt!
Idrotten kändes också rolig idag.. först blev det basket och sedan bigball (den där stora bollen). Jag kutade som en dåre, jag tror det var verkligen länge sedan jag sprang sådär, ha ha..

Sjuuuuk..

Hjälp, jag har blivit sjuk! Jag kan då meddela att det är inget vidare.. Förkylning, ont i halsen, ont i öronen osv och det är inte alls något vidare. Får hoppas på att man blir frisk snart igen..

Just nu har jag nyss sett på en film. Den var verkligen hemsk, man lider verkligen med i den.. An Amercian Crime heter den.. Den var rätt så bra, iaf en film jag rekommenderar men varnar för otäcka scener.

image69


Känns som inte lördag..

Ikväll har jag varit förbi Mari och Oscar. När jag kom dit så var det städning för fulla muggar, dem där två är riktigt duktiga.. Jag satt där som ett fån och tittade på dem.
Mari blev riktigt sugen på att dra förbi ica så vi tog bilen eftersom det var 10 minuter kvar innan de stängde. Vi åkte även förbi Sofia sen och kollade vad hon gjorde och sen hem till Mari igen. Kände för att ta en promenad runt kolonilotterna så det gjorde vi alla tre -  riktigt härligt.

Nu blev jag extra glad, fick ett par snygga pumps av min mammas kompis.. jättte snygga ;D

Finland

Idag kom jag hem från stugan, men hade hellre stannat kvar en vecka till. Det var riktigt skönt att bara vara låååångt borta och bara slappna av. Jag tog bussen till Övertorneå i torsdags (eftersom min far och alla andra hade redan åkt på valborg) så kom min far och hämtade mig och sen åkte vi över gränsen till Finland :) När vi kom fram dit så såg jag att det var ju hur mycket snö som helst kvar så mina syskon och kusiner tog och krävde ner mig i snön så att mitt huvud bara syndes. Vi spelade också badminton mest om dagarna och jag var inte så bra på det, men när man värmt upp tag först så blir man bättre.. Jag byggde även en iglo och taket fick bli av grankvistar. Det jävliga var att det rasades 2 timmar efter jag byggt det. Och det tog ungefär 3-4 timmar att bygga - lite bittert kan man då säga!

image68

Jag måste även påpeka att vi har haft toppenväder med strålande sol medans ni här i lule har haft mulet igår ;)


Kristi himmelsfärdsdagen

Ja, nu sitter jag här fast jag egentligen inte borde. Jag är mycket stressad just nu eftersom jag ska åka till stugan och bussen åker kl 10.50 och jag har inte packat nånting - panik! Så en 4.30 timmars bussresa väntar på mig. Jag ska först åka till Haparanda och därifrån till Övertorneå. Sen kommer min far och hämtar mig och så åker vi till Finland.

Igår hade jag en lyckad valborg.. Det blev ju först att vi var hos Lissy och käkade middag och sådana grejjer. Det var riktigt trevligt.. Sen drog vi till kronan på någon fest där och Mari var ju även där också, lill gummsi. Det blev även Cleo för mig fast det var inte så kul där.. ingen ville ju dansa när jag ville, eller korta stunder.

Men nu har jag inte tid att skriva så mycket mer eftersom jag måste panik packa..
Ciao!

RSS 2.0