Gårdagens kväll..

Längesen jag var uppe såhär sent.. men frågan varför jag varit vaken såhär länge är för att jag har kollat Gossip girl avsnitt. Det är bara så bra att jag inte kunde sluta att se. Men nu tror jag nog att det blir sängen för mig hur som helst!

Jo, förresten.. nu säger man väl gårdagen eftersom klockan är rätt så tidigt på onsdagsmorgon. Men hur som helst så tog jag bussen in till stan för att umgås med Sofia och Andreas. Vi hade det riktigt trevligt. Vi kollade på en massa roliga klipp på datorn.

Undra hur mitt liv hade sett ut..

Min lördagkväll blev inget vidare kan jag säga.. Mina vänner bara tofflar ikväll, så jag får ha en hemmakväll (än en gång till) =P Det blev tydligen så igår också, var barnvakt så sent så hann inte göra något alls!

Jag började just fundera på hur mitt liv skulle ha sett ut idag om vi fortfarande bodde nere i södra Sverige. Jag undrar vad jag hade gjort i nuet, vad jag hade gjort idag och hur allt såg ut. Jag undrar också om jag skulle vara lycklig.. jag skulle vilja ta reda på hur det hade varit. Tänk vad det kan förändras beroende på vart man bor.

Ovanlig pigg, varken trött..

Jag känner mig ovanligt pigg.. börjar nästan fundera om det är för att jag har ätit så mycket destroy energy idag! Har varken sovit middag eller varit något trött alls. Eller så beror det på att jag har ätit lunch på Exotic idag med min mor och lillebror, och det gjorde mig så mättande att jag är helt pigg. Kanske har jag kommit på problemet varför jag är trött vid denna årstid. Skolan har blivit rolig igen och det känns som att jag klarar av vad som helst just nu. Jag har blivit satsigare trots allt!

Jag har precis sett klart en film som jag har haft hur länge som helst på min dator och har velat se den. Men jag har inte haft tid att se den, men nu så :) Den var väl sisådär, namnet på den var 21.



.



Skriva en massa brev..

På barn och fritidsprogrammet får vi chansen att få åka till Irland för att praktisera i 3 veckor och jag ska ansöka dit. Jag känner att jag verkligen vill göra det här och  nu får jag verkligen hålla tummarna för mig själv att jag blir utvald!
För att kunna ansöka till att få åka dit så måste man skriva ett brev till en lärare om varför man vill göra det här och skriva ett brev till en familj. Men min engelska är ju inte världens bästa när jag ska lägga ner den på ett papper så just nu är jag väldigt tacksam för att jag har min käraste vän Mari på sidan om :) Hon hjälper mig, så ett stort beröm till henne! <3

Plugg, plugg, plugg

Idag väntas det att bli massor med pluggande för mig, kan jag dock säga. Det känns som att vi har så mycket grejer som ska in denna veckan inom skolan. Men det är väl bara att ligga i! Just nu pluggar jag om diabetes, forskar om just denna sjukdom. Det verkade bara intressant därför ansåg jag att jag kunde forska om det.. utan jag själv har inte den sjukdomen.


Föresten så känns det underbart att det är söndag eftersom att jag bara känner för att sitta i pyjamas framför tv;en i den mysiga soffan. Känner att jag inte alls orkar göra något speciellt idag. Även min helg har varit otroligt lugn.. inget partande eller något liknande stressigt för min del. Jag har bara umgåtts med mina bästa väninnor.

Nåja, nu ska jag kanske fortsätta att plugga här så jag hinner det färdigt :)

Konstig dokumentär..

Ikväll har jag varit med Sofia och vi har kollat på tv. Jag kom nyligen hem därifrån och vi trodde att vi såg på en dokumentär om George Bush, om hans död! :O Det verkade hur verkligt som helst faktiskt.. men tydligen så var det dock inte så. Han är en ond och en hemsk människa.. var tydligen han som ordnade upp det där med World Trade Center har man nu flera år fått reda på!!

Annars idag då, vad har jag gjort(?)!
Jag har bara tagit det allmänt lugnt faktiskt. Vaknade tidigt imorse för att gå till tvättstugan för att tvätta och det gick bra. Resten av dagen blev det en massa sovandes, dock inte ovanligt för att vara jag (A). Jag fick även reda på att min mor och resten av familjen var bjudna på  middag så jag gick hellre över till min far och gjorde dem sällskapet i matbordet :)

Nä, nu tror jag att sängen väntar på mig om jag ska vara ärlig.. sov gott!
Ciaao!

Både glad och ilsken

Jag känner mig ilsken över att msn inte fungerar, utan jag måste använda webb messenger.. och den är ju inte lika bra! Misstänker nästan att jag måste ha fått något virus på min dator eftersom det är något som blockerar msn. Får ta och ringa till min bror och fråga honom..
Nåja, nog pratat om det där..

Igår umgicks jag med Mari och vi kollade på idol.. rätt person åkte ut också! Vi pratade om allt möjligt igår, och ett ämne var om spöken. Vi båda två tror på sådant.. tror det faktiskt spökar lite här, men är ju inte säker.

Det blir nog så att jag troligtvis ringer Mari och Sofia idag för att se efter ifall vi ska umgås :) eller det är just vad jag vill!


Ruggigt väder

Ruskigt dåligt väder har vi haft idag, regnigt och blött! Nej, huvvaligen(!) det tycker man inte om, det får ju nästan hellre snöa känner jag. Vi hade ingen vanlig skola idag eftersom det gällde orientering ute i Karlsvik (arcus), där i den "stora" skogen.
Jag och Lisette samarbetade och gick väldigt bra, kan jag dock lägga till! Vi hade inte förväntat oss att vi skulle göra såhär bra ifrån oss. Jag trodde att jag inte kunde läsa av en karta, men det kunde jag :) Känner mig riktigt stolt!

Har även hjälpt min moder här hemma med tvätten, hackat grönsaker till maten osv. Det fick bli att äta tacos för att min bror och hans flickvän kom på middag idag - smarrens! Blev efterrätt som var kladdkaka med grädde..
Jag kände att jag ville hälsa på min bäste vän ikväll så jag cyklade förbi Mari och umgicks med henne. Vi surrade på från strunt till allt möjligt. Trevligt och mysigt var det :)


Klassfoto med ballonger..

Idag tog vi klassfoto och det var lite skoj kan jag dock säga. Vi samlade alla klasser istället för att fotas enskilda klasser och tog bara ett kort med alla. Jag och Sanny skyndade oss in till stan en halvtimme innan vi skulle fotas för att köpa ballonger, serpentiner osv.. man måste ju göra något roligt av det sista året! : ) Det blev riktigt bra.

Naturligtvis har jag vilat en stund idag, dock bara en timme.. inte längre! Jag börjar känna mig lite trött nu och ska snart lägga mig i sängen. Nu har jag hållt på med mitt skolarbete som handlar om diabetes, det är ett intressant ämne så valde att ta reda på lite mer om just det.

Nu ska jag börja göra rent i kattlådan till min kissemisse..
Ha de bra, ciao!

4 oktober

Igår blev det lite party eftersom att Emilia fyller 20 år idag : ) Grattis!
Jag hade hemskt roligt där hemma hos henne.. det blev en massa från prat till skratt och tårar (är väl så man brukar säga ; ) )  Jag och Mari åkte hem där kring  klockan 00.30, då vi fick skjuts hem som tur var.. annars hade man fått ta sig en kall promenad hem!
Här kommer det lite bilder från gårdagens..



Nu ikväll så ska jag till Sandra där hon och Isabelle är. Vi ska ha myskvälll och bara se på film och gotta i oss. Det låter väldigt gossigt känner jag! Troligtvis så blir det också så att jag sover där om jag inte tar mig hem på något sätt.. som sagt, så är det inte så trevligt att cykla hem i mörker.

Kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar..

Var riktigt spännande idag på filmarbetarprogrammet, som jag och Lisette fick besöka med vår handledare inom projektarbetet! Vi fick veta att dem har en egen biosalong och fick även sen 30 sekunder utav en påbörjad film. Nu hoppas vi bara att någon av eleverna nappar på att hjälpa oss redigera vår film vi ska göra. Det känns som att vi kommer att lyckas med detta arbetet : )

Kändes som att jag hade fullt med ärenden idag att utföra på stan. Jag var tvungen att gå till Kulturens Hus för att betala av en skuld på 18 kr, sen fixa saker på banken. Men var bara bra att jag gick till banken för där träffade jag Elin! : ) Jag gick runt med henne på stan och hjälpte henne leta en jacka. Det gick inte så riktigt bra..

Men nu ska jag nog göra mig en daim cappucino - yaaammmi!





RSS 2.0