27 januari 2008

Idag blev att promenera iväg med familjen till hertsökullar. Vi hade med oss varmchoklad, kakor, korv och lite åkbart så man kunde åka lite i backarna. Det var riktigt skojigt men har varit lite kallt ute idag. Man kunde ju knappt ta av sig vantarna så frös man ju. Min moster och hennes söta lilla hund kom också förbi och kollade när vi åkte. Min bror kom också med skotern så mina småsyskon fick åka en sväng och det tyckte dem säkert var roligt. Vem tycker inte om att åka skoter!?! ;D Men själv åkte man inte, jag orkade inte helt enkelt!

Ikväll blir det nog att sova lite tidigare eftersom att jag är så trött efter denna dagen :)
byebye.





Plugg, plugg, plugg..

Jag tycker verkligen inte om att plugga. Jag var tvungen att stanna hemma idag från två lektioner för att kunna plugga mer till nk provet som vi har idag. Ville verkligen inte vara hemma och borta från dessa lektioner men var ju tvungen om jag ska få godkänt på detta prov och hoppas jag får det.. Efter jag har gjort provet kommer jag ha det där stora hålet där som är till klockan 14.55, men då är det teckenspråk och det ska jag på :)
Men Sofia ska ringa mig och göra mig sällskap och hon sitter dessutom på bussen nu till lule! Ska bli kul att träffa henne igen och utgång blir det ikvälll minsann.

Men ska börja göra mig färdig nu och sen åka till skolan!

Iskall dag..

Jag förstår inte människor som orkar att kliva upp kl 5 på morgonen och börja jobba tidigt. Det har tydligen jag gjort idag och började kl 6.30 och det var hur jobbigt som helst. Men det var skönt att åka buss så att man piggnade till lite och det var ju inte lite folk på bussen(!) Hela bussen var ju full.

När jag kom fram till dagiset så var jag tvungen att leta igenom hela huset, men sen hittade jag en fröken och jag råkade ju inte skrämma henne lite ;-) haha!! När vi skulle gå ut med barnen kom jag på att jag hade glömt mina vantar hemma och det var ju iskallt ute idag. Men nu äntligen sitter man här hemma i värmen och det är så härligt.
Men nu blir det bara att plugga resten av dagen och kanske ta sig en tupplur.


En tidig lördagmorgon

Vad ska man säga om gårdagen, blir det idag eller igår eftersom att klockan nu är 03.37 på en lördagmorgon. Jaja, det får bli igår eftersom att klockan är allt för mycket för att kunna säga idag, tycker jag.

Men igår var det skola och det var rätt skönt att komma tillbaka efter 3 dagars praktik. Men det jag inte gillade var att jag hade så stort hål, från 11.05-14.55. Men på den tiden så umgicks jag med Nina och då går ju tiden fortare :) Sen gick jag in till stan för att mamma var där och gick med henne en liten stund. Jag hittade inget, men köpte mig en chokladkaka iaf =) yammiyammi!

På kvällen gick jag och Mari till hertsökullar och åkte lite bobb, stjärtlapp och plastpåse :) det gick undan, haha! Vi äger verkligen på att åka bobb ;D
 
                                               
                                                                                       
                                                                                                     

Skyltdocka, tårta...

Vilken dag det har varit alltså, hehe. Men den har varit faktiskt rätt så kul och händelserik.

Jag vaknade av att klockan min ringde 8.30 och då var det bara att stiga upp och börja göra sig i ordning. Jag hade drygt 2 timmar på mig och det var nog med tid. Jag åkte in till stan med bussen som gick 10.53 och gick vidare sen efter jag hoppat av till Shopping. Det var där jag skulle vara en levande skyltdocka åt Intersport. Det var tre tjejer till som skulle stå med mig och det var någon slags "scen" vi stod på. Jag kände mig rätt så nervös innan vi hade ställt oss, men det var inte så farligt som det verkade. Jag tycker det var rätt så kul grej och skulle kunna göra om det :-)

Vi lånade kläder från Intersport och jag hade väl typ några skidkläder om man ska kalla det så. Men det var lite svårt att stå helt stilla och ha meningslös blick, inte prata med bekanta, inte skratta eller ha ögonkontakt med någon utan vi skulle bara stå och kolla typ in i vägggen. Det var några som gick förbi oss och trodde vi var verkliga skyltdockor haha.. En kvinna hon vart typ rädd när en av oss rörde på oss..
Min mor och mina småbröder kom förbi och kollade på mig och tog foto. Jag ville bara börja skratta men jag fick inte och jag lyckas hålla masken. Det var samma sak när Mari kom förbi och hon typ brast ut i skratt, eller inte brast ut i skratt direkt men jag hörde att hon började skratta :-P Men det gick hur bra som helst!

                                                                                   



När jag hade stått klart där så gick jag och Mari på stan. Kulturens hus hade ju 1-årsjubileum idag och dem bjöd på tårta så vi passade på att dra dit och äta lite.. yammiyaammi!

Ha de så bra och sköt om er! Pusskram.

Detta var inget bra alls..

Jag har gått och undrat nu flera dagar sen förra veckan vad som hänt med mitt ben och jag trodde verkligen att det var en stukning jag hade. Men så var det inte utan tydligen har jag fått en bristning. Vilken otur jag har! Då är det bara att vila sig och ta det lugnt med benet.

Jag vaknade kl 6.30 imorse för att jag skulle tvätta, men min mor vaknade av att jag var vaken och bad mig att sova istället så jag sov vidare. Men det var inte helt fel det heller. Jag tänkte också ta bussen in till stan idag och träffa Nina men då har jag ju inga busspengar, suuck. En annan gång får det bli helt enkelt.
Annars har väl min dag hittills bara varit lugn. Jag har typ bara legat i soffan och kollat lite tv som vanligt. Och så har jag varit till Ica och handlat lite mat och mumsmums till ikväll =)  Det får nog bli en hemmakväll ikväll för jag orkar typ inte göra något, är så seg!

2008

Nu är det nytt år, ny månad och allt börjar om från hela början. Jag hoppas att det kommer bli ett riktigt bra år.

Men igår hade jag riktigt trevligt faktiskt. Jag och Mari drog på fest hos Anna och Sofia på porsön och där hände det en massa. När klockan närmade sig klockslaget så ville alla börja dra in sig mot stan, fast det brukar ju vara omöjligt att få tag i en taxi. Men vi fick tag i en i sista stunden. Det var typ 10 minuter kvar så vi missade kanske några sekunder, men vi hann ju hur som helst se resten av fyrverkerierna... Fast det är inte bra egentligen att se det där, nu har det ju blivit så överskattat! När det tog slut så åkte vi tillbaka till porsön och festade vidare. Sen åkte jag och Mari hem med taxin kring halv 4 typ.

När jag kom hem var jag bara tvungen att ringa till Mari och hon sa att hon skulle äta makaroner och korv så jag var ju bara tvungen att laga det jag med. Men för mig blev det prinskorv istället för vanlig. Jag började svamla med mamma att prinskorven fick bli döpt till lill snorre-erik och att han var blek och behövdes stekas lite grann. Det blev att jag ringde Mari hundra tusen gånger och berätta om honom, haha..

En värdefull kväll...

                                   image10 image11



                             

RSS 2.0