Storheden..

Idag blev det en tripp till storheden som sagt. Det var rätt så trevligt faktiskt och lääänge var vi där. Men det är ju inge nytt, det tar ju lång tid att gå runt till alla affärer där ute =) här kommer lite bilder också...

     
      

lalalala..

Nu är jag inte så säker längre på att jag kommer gå förbi Mari eftersom jag sitter här hemma och är barnvakt. Men det är ju som sagt ändå bara torsdag idag.. Det kommer fler dagar.
Men som sagt så beror det ju också på om dem ska sova innan jag kommit. Men kanske lite läskigt att gå dit själv ändå... Ne, kanske jag ska gå och kolla om det är något bra på tv;en..

Tralala

Oj, vad jag är på glatt humör idag.. känner mig partysugen dessutom också, men vem festar på en torsdag? Ingen jag vet om då iaf.. Men hur som helst blir det att typ dra till Mari och ta det lugnt med henne och Sofia :) får väl hoppas på något party i helg istället.


En tripp på stan..

Idag har jag varit med Mari på exotic och fettat i mig lite buffé och fy vad gott det var. Det är inte ofta man går dit och äter.. det tar väl några månader tills nästa gång säkert. Men det var vi värda denna månad =)
När vi hde ätit klart där och så ringde vi Sofia och bad henen komma in till the city och göra oss sällskap. Jag shoppade även idag också.. det fick bli nya skor och en tunika - riktigt niice!
Jag blev sugen på en capuccino så vi lallade runt och kollade vart vi skulle ta en sådan kopp och det fick bli roasters.. Riktigt mumsigt var det, fick bli en lyxcapuccino ;-) Sofia tog en likadan, men lilla Mari ville inget ha!

image35
svart (Sofia), grå (Mari) och Brun (Jag).. =) - schnyyyggt!

image38
Min lyxcapuccino


Natti natt..

Jag funderar starkt på att lägga mig ner i sängen och sova, men inget av det blir av.. Jag har helt enkelt fastnat framför datorn fast jag känner mig trött och seg. Men det finns väl inte så mycket att göra åt den saken förutom att bara släppa allt och sen sova.. Hur svårt borde det vara från skala ett till tio!

Hur som helst så har jag kollat på Grey's Anatomy ikväll och inge mer tv tittande för min del inte efter det programmet. Jag menar, jag brukar ju alltid kolla på Fråga Olle, men icke det inte.. inte idag(!).
Sofia kom dessutom förbi mig ikväll och vi gjorde som vanligt ingenting. Det enda vi gjorde var att sitta framför datorn, skvallra lite osv.. men sen började hon göra en rolig sak, men det delar jag inte med mig ;-)

26 mars

Nu har jag kommit igång med simningen igen och det var något otroligt skönt att ta sig en simtur idag. Jag tror nog att jag inte har gjort det på 1 månad ungefär - en evighet sen sist ju! Men faktiskt så har jag ju en anledning till att jag inte har simmat. Det är så att mitt badkort har varit borta och sen bara hittade jag det igen :)

När jag kom hem frågade Mari och Sofia mig om jag skulle komma in till stan och göra dem två sällskap. Jag kände först att det skulle ha varit onödigt att fara in eftersom de ändå skulle träna, men vad skulle jag annars göra!?! Så jag åkte in och åkte tillbaka på övergången jag hade :) Det var riktigt trevligt.

image34

Min påsk

Klockan är inte alls något sent, utan tidigt. Det var länge sen man var vaken såhär länge, eller sist var ju förra veckan. Men vad gör man om sin hund kommer och väcker en? Först gnällde han så jag tog upp honom i sängen, men då började han bita mig så jag gick ut istället med honom.
Nu börjar jag känna mig trött igen, kanske jag lägger mig i sängen och blundar en stund till. Jag hade även tänkt ringa och höra med Sofia om hon skulle med och simma men då hade dem stängt idag. Jag såg att någon har hittat mitt badkort - överlyckig är jag!

Jag vet inte alls vad som har hänt när jag inte har uppdaterat något dessa dagar som varit, men tippar väl på att jag inte orkat. Så jag tänkte komma med lite information om vad jag gjort under påsken, en kort beskrivning!

Långfredag;
Dagen gick segt och jag gjorde väl inte nå speciellt. Jag satt hemma i soffan och kollade på let's dance på kvällen. Jag kände mig så trött efter gårdagen där på Skärtorsdag när vi hade varit ut på Grace.
Påskafton; Jag tror jag var med Sofia då på kvällen och hon kom till mig.. Mamma gjorde en god middag (fläskfilé och pommes med sås och sallad) - lovely!
Påskdagen;
Den dagen var nästan tråkigast av alla.. kan dock säga att jag sov nästan bort hela dagen. Men där vid 18.00 så åkte jag till min farmor och hälsade på. Det känns så konstigt att vi inte har varit i stugan denna påsk och både jag och farmor längtar dit. Jag hann också åka ner till min moster där min familj satt, fast det var en kort stund jag var där.. Sofia hörde av sig där vid 00.00 snåret och ville jag skulle hälsa på henne så jag gjorde henne sällskap :)

Det har verkligen varit den tråkigaste påsken jag någonsin varit med om!

Skärtorsdag

Just nu sitter jag hemma hos Mari, jag kom väl hit för typ en timme sen. Hon ville ha sällskap så jag kom tidigare.. fast det är väl inge ovanlig, eller!?! :P

Men ikväll blir det hur som helst fest. Det blir utgång för typ de där alla tjejerna men icke för mig. Men jag kan ju erkänna att jag är sugen, men va gör man om man är pank ;/ - snyyyft! Nästa månad ;-)

Jag har dessutom varit och storhandlat med min mamma idag och det kan jag säga var en helt märkvärdig sak, fast vill inte skriva ut det här ;D haha! Först skulle jag inte med eftersom det var så tidigt hon skulle åka men då ringde Sofia och väckte mig kl 8.10 och jag kunde bara inte somna om sen.. På tal om Sofia så är hon tillbaka snart, och allt verkar ha gått bra för henne där borta. Ska krama om henne när hon kommer hit :)

Jaja, ha en bra kväll ikväll.. Ciaaaao


Myspys

Ikväll blev det en myspys kväll hos Sandra.. Även liten Isabelle dök upp och gjorde hos sällskap =) de är ju bara för härliga de där två filurerna! Vi gjorde väl inte alls så mycket, bara småpratade och kollade på Grey's Anatomy, Fråga Olle och playboytjejerna (uppfatta inte detta fel, men programmet som går på femman, haha) ..

Nu är man hemma igen och min mami ropar på mig att det finns godis.. kanske jag ska gå och mumsa i mig lite och sen lägga mig under täcket och huvet på kudden och sova. Det låter inte alls som en dålig idè!

Sov gott

Påsklov - lovely

Jag känner mig trött och sur idag.. Jag är inte alls på något glatt humör. Dessutom så kan jag säga att jag är less på vissa personer just nu iaf.. but no comments.

Skolan gick rätt så enkelt idag och vi har äntligen gjort något istället för att gå runt i skolan och vandra. Det blev att vi började med samhälls direkt på morgonen om partierna. Vi slutade den klockan 9.45 och hade en kvarts rast.
När vi började om så var det bar BF-kurs och där fick vi reda på att vi skulle göra ett eget arbete. Jag och min grupp kom fram till att vi ska göra en teater som redovisning, det ska bli spännande och kul!

Men nu ska jag städa mitt rum och sen ringer jag väl till någon och hör om någon vill hitta på något med mig ikväll :)
Vi har ju trots allt påsklov nu ;D

Glömsk börjar man bli

Tidigare idag så påminde Sandra mig att vi hade prov i idrott imorgon och du tror inte jag totalt har glömt bort det :O - fy på mig! Det är verkligen inte bra eftersom att idrottsläraren sa att provet hänger ganska mycket på vad man får för betyg.. Men jag får väl försöka plugga allt jag orkar och sen göra mitt bästa imorgon. Jag menar, i värsta fall får man göra om det. Det är bra att man har en chans till på sig, tycker jag...



Crazy night..

Ja, det var en galen natt man har varit med om.. Jag var med Sofia hela kvällen/natten och kring 01.00 tiden så kom Mari och Oscar förbi och spelade guitarhero. Jag bjöd på kaffe, glass och bullar - det var riktigt smaskens!

Ja, men tal om en galen natt då som jag skulle börja berätta om. Jag och Sofia hade typ tråkigt och ville på efterfest, men det blev nästan ingen. Men sen där vid 04.00 tiden åkte iaf iväg och man kan säga att den sög.. Vi hade varken druckit, men nog var man på topp iaf.. Vi var väl hemma typ halv nio och då sov man typ bara 3 timmar..

Idag blir det nog bara att ta det lugnt, man orkar ju typ inget annat.. Sen ska min mamis kompis komma hit och laga middag, hon gör ju världens godaste mat ;D


16 mars

Nu sitter jag här hemma med Sofia och vi har inte så mycket att göra.. Vi har kollat melodifestivalen ikväll, men rätt låt vann inte utan det skulle ha varit Sanna Nielsen - Empty room..


"Slå händerna i taket, såklart"

Jag hade grymt kul igår på Kulturens Hus på Minus30grader. Jag var där med Isabelle, Sandra, Lisette och Nina :) Vi såg på kändisar som Petter, Adam Tensta och Ceasers.. det fanns inga andra som var lika braiga som dem var. Klockan var väl efter 23 tiden när vi åkte hem.

Nu väntar jag bara på att Sofia ska höra av sig så ska vi gå på en promenad. Solen skiner ju idag så det är nog bäst att skynda sig ut :) men nu hör jag att det ringer i min mobil och tror det är hon..

Byebye..

Rastlös, vad mer..


Man kan ju snacka om jag är lite rastlös just nu. Jag börjar ta fram locktången och alla möjliga saker till håret bara för att testa något nytt, vid just denna tid.. Jag menar, jag kunde väl iaf gjort det tidigare idag istället, men nejdå.
Men jag tröttnade på att hålla på med mitt hår för det blev inge fint hursomhelst..  Så jag tog mig en pinnglass och började äta på den - i loooooove it!

Egentligen borde jag väl kanske ta och sova, men jag vill inte.. Men det kan finnas en orsak bakom denna anledning till att jag inte vill eftersom jag har sovit 2 timmars middag idag som jag inte borde göra. Jag måste sluta och göra det eller faktiskt så gör jag det typ aldrig mer, men idag var jag bara tvungen. Njaa, nu funderar jag på om jag ska kolla en beck film med mamii..

Ciaaao, ha en skön godattsömn! :)

En händelserik dag..

Idag i skolan fick klass A och halva klass B åka till arcus och hålla på med fuktionshindrade barn. Som sagt så går jag ju i klass A, men jag ändrade så att jag skulle till arcus imorgon. Så vi andra som inte skulle till arcus fick åka till golfgarden och spela golf, basket, boule, frisbee, pistolkytte och gevärsskytte. Det var inte alls så illa utan rätt så kul.. Vi var indelade i lag och mitt lag var med Lisette och Johan. Vi vann dock inte, men vadå.. det är ju bara på skoj! =) fast det var jag ensam om..

Sen hände en oväntansfull grej på ica när jag och min bror skulle handla lite mat. Vi packade ner maten i påsarna och gick mot utgången, men vad händer!?! Jo, dörren öppnas inte.. Det kom fler och fler personer som försökte både inifrån och utifrån, men den öppnades inte så vi blev typ inlåsta i 10 minuter. Sen kom det en kille som jobbade där och låste upp. Ingen hade någon aning om vad som hade hänt..

Nu sitter jag här och väntar på att Grey's Anatomy ska börja. Det får jag dock inte missa ikväll, det verkar ju vara jätte intressant och spännande..


Extra lat..

Idag har man varit extra lat faktiskt. Vi hade friluftsdag men jag orkade knappt dra dit, var meningen att jag skulle promenera.. Men då vaknade jag till och skickade sms till Lisette att jag orkade inte och hade inte förberett mig heller för någon matsäck. Inte lite fult, ingen från vårt gäng drog dit alls idag utan alla stannade hemma.
Men vem vill ut och gå i 2 timmar när det är typ slaskigt och isigt överallt!?! Ja, inte jag iallafall..

Så min dag har vart rätt så tjill, har bara varit hemma, gått ut då och då med Zorro :) Jag ringde även Sofia på eftermiddagen och frågade ifall hon ville komma förbi mig en stund och hon dök upp där på kvällen.. Vi kollade på Gossip Girl och bara allmänt umgås.. Egentligen kan man nästan säga att vi är släktingar eftersom vi har samma kusiner =) Jag kommer alltid finnas här för henne både gott och ont..

                                image33

Gårdagen var myys

Igår blev det mys hos Lisette med allt möjligt hon hade stoppat fram på bordet, med Nina, Sandra och Isabell.. Det kunde inte ha blivit mysigare alltså. Vi kollade på melodifestivalen och bara umgicks allmänt. Senare blev det krogen för mig, Sandra och Lisette.. Jag kan säga att jag hade gode roligt med de där två filurerna! =)

Idag fick det bli att umgås med Mari och Sofia. Mari bjöd på pizza - yammiyammi! Det fick också bli att sjunga lite singstar men inte så mycket för min del. Jag kände att jag hade typ ingen röst idag.. Kring 19.00 tiden så följe jag med Sofia hem eftersom jag var utelåst, liiiite suuuurt.. men nu är jag hoome ;D

Mörker blir till ljust

Ikväll har jag absolut inte gjort något speciellt.. Jag har suttit hemma i soffan och haft en lugn hemmakväll. Det fick bli att kolla på Let's Dance. Annars har jag bara suttit här framför datorn och sett film osv..
Förresten så ringde Lisette mig vid 12 tiden och frågade om jag skulle med på krogen, men är barnvakt + att jag hade ändå ingen ork, men imorgon då jäklar!! ;-) haha

I'm so happy.. Min lilla kissegumma har kommit fram nu, hon står här på skrivbordet och stångar mig och gosas. Zorro, han ligger här i sin bädd brevid och sover så himla gott..

Förresten så fyllde Lisette 18 år idag, gratulerar gumman! :) Vi ska fira henne imorgon kväll..

Vilken fredag!

Imorse var jag sjukt trött, tog mig inte ens upp från sängen och det händer inte mig ofta kan jag då säga!! Det blev då så att jag skippade engelskan och sov vidare en timme till och då var jag lite piggare, men inte mycket. Den enda lektionen jag gick på idag var idrotten.. Jag orkade inte gå på teckenspråket, hade inget att göra tills den lektionen började så den sket jag i och åkte hem istället. Det var riktigt skönt kan jag säga...

Zorro är ju bara världens sötaste hund som finns på denna jord.. Fast han blir rätt kaxig mot mig när det är bara jag och han hemma. Han trotsar mig när jag säger åt han, inte lite uppkäftig han är.. Och min lilla kissemisse har börjat komma fram nu efter en vecka :) har saknat henne enormt nu dessa dagar hon har glömt sig!

 image31image32

Godnatt..

Vad gör jag vid datorn egentligen vid denna tid när det är skola tomorrow.. Men en anledning är till att Zorro (hunden vi har köpt) leker och jag måste kanske gå ut en sista gång med honom snart om han inte somnar :) som jag hoppas på! Jag fick dålig känsla gällande Zorro ikväll förresten. Jag gick ut med och sprang gjorde vi tills han snubblade på min fot och började gråta.. Jag trodde seriöst att han hade brutit sitt ben, men efter hans vilstund så visade det sig att han bara stukat bakfoten!

Ikväll har jag vart hos Mari med henne och Sofia.. Jag måste bara ge MYCKET beröm till Mari, hon har både klippt och färgat mitt hår idag och jag blev supernöjd!! ;D Hon klippte även Sofia och sig själv, och det blev också lyckat.
Vi har även varit på stan idag och shoppat en hel del.. Det fick bli lite grejjer till håret och så hittade jag mig ett par jeans som jag har letat hur länge som helst :) finally!!

Haha jag och Sofia hade lite kul ikväll när Jimmy hämtade oss.. Vi höll på och tjorva med bilarna, eller vi hjälpte rättare sagt min bror.. vi gjorde ett bilddokument också om det, hahaha

Justja, får inte glömma.. Mari fyller 19 år idag ;D Grattis stumpan

RSS 2.0