Min helg.

Då var det väl dags att kanske göra en sammanfattning av helgen som varit..

Fredagen var väl sådär, kanske okej! Det blev ju som sagt singstarparty hos Mari och det var roligt. Jag och Emilia sjöng som tokar när dem andra spelade kort som inte vi ville.. Efter vi varit där så blev det O'learys sedan och då blev stämningen sisådär.. Typ nedstämd!

Men gårdagen (lördag), den var hur mysig som helst. Sandra fyller ju 18 år så hon hade pysslat ihop en JÄTTE god middag, superduper! Det var riktigt trevligt hos henne.. Det blev spel och grejer. När jag skulle hem så var väl klockan kring 00.30 tror jag och min far hämtade mig. Men när jag satte mig i bilen så glömde jag bort att säga grattis till Sandra innan ja gick ifrån henne så jag var tvungen att ringa upp henne =)

Idag har jag varit duktig och tvättat.. Lite beröm till mig kanske.
 Resten av kvällen blir nog trots allt att bara ta det lugnt, finns inte så mycket att göra.


Förvånad eller vad..

Ojdå, jag såg just att 123 personer har besökt min blogg, det har aldrig varit så många förr.. Nu blev jag verkligen i chocktillstånd!! Men det är ju kul att det någon gång händer att det är så många besökare jag har, hehe..

Jaja, mer har jag väl inte att säga.. Goodbye!

Glädje, sorg och hopp..

Ikväll är det Grey's anatomy - lovely! Det är ju typ den bästa serien de har gjort efter O.c dock då.. Det är även Roomservice, jag undrar om jag ska sätta mig ner i soffan och kolla det också.. har inte gjort det på evigheter!

Det skulle inte förvåna mig om jag skulle råka slockna framför tv ikväll eftersom jag har varit och simmat några längder.. Men det borde jag kanske inte göra, har ju som redan tagit mig en tupplur tidigare idag!


Jag har varit på ovanligt gott humör idag. Jag har känt mig riktigt glad och sprallig.. Ingen har fått mig att bli på sämre humör! Men Mari hon gör mig verkligen glad, jag skrattar alltid lika mycket med henne.. Vi tog bussen hem tillsammans och så såg jag äcklet och skulle berätta till henne vem det var. Hon trodde jag menade någon "punkare" eller hur jag ska förklara, haha!


Jag, Nina, Lisette och Isabelle var även på stan idag och kollade på presenter till Sandra. Det blev kanske en liten mobbing mot henne.. "Du får inte vara med oss nu!"

Justja, jag och min  mor satt och pratade igår kväll angående min läpp, haha.. Tror inte alla förstår detta men de jag står närmast förstår mig nu ;)
Mamma- Men Sanna, vi måste göra nånting åt det där.. Kanske man hade kunna stoppa i sånt där du vet..
Jag- Menar du så att läpparna blir större?!
Mamma- Ja, men typ.. Är du alltid medveten om att den är där?
Jag- Ja, men det är väl klart. Jag känner den hela tiden ju!

Hahahaha...


En solig dag.

Det är så härligt när solen har börjat titta fram nu.. Depressionen försvinner när ljuset kommer fram och glad blir man. Nu är det inte länge kvar tills sommaren är här, fast först kommer ju våren.

Måndagen har gått väldigt fort enligt mig iaf. Skolan var väl ändå inte så jobbig.. på den ena idrottslektionen hade vi en föreläsning på helex och det var intressant tycker jag. Jag fick även veta idag att det är gratis träning i en vecka där. Nu blir det hård träning i veckan, haha!

Nu är praktiken över så det är alltså vanlig skoldag imorgon också och då blir det bf.. Jag börjar kl 10 men då ville Nina dra och träna på helex innan vi börjar så jag ställer upp och följer med. Det kan ju faktiskt vara skönt.

Vad mer har hänt idag.. Jag tror inget speciellt har hänt. Jag har typ bara sovit efter skolan och såg klart filmen jag och mamsi hyrde igår. Men den var hel kass, inget bra alls! Ne, nu tror jag att jag ska spola upp ett badvatten och bara slappna av med vattenkulor och badskum osv.. Det lät riktigt härligt, eller hur? ;) Det blir det säkert också, hihi!

Jaja, sköt om er..
 
                                                                   image29                                  

: )

Det har varit en trevlig och rolig fredagkväll hemma hos Mari, bara vi två! Vi har ju våra skrattminuter ibland, vi rimmade ihop namn och jag skrattade som jag vet inte vad, men Mari skrattade inte lika mycket som jag.. hahah.. det fick bli ex frank stein, frank stank, frank pank... dem tre var väl roligast, kom inte på nå andra.. Vi bakade även en kladdkaka och den blev lyckad ska ni veta ;-) Vilka är bäst!?!... Jag råkade dessutom somna i typ 2 minuter hos Mari och ni tror inte hon spelade in hur jag lät när jag sov, jag höll på att garva ihjäl mig när jag hörde det sen.. HAHA!

Men nu fick jag veta av min mamma att Vingar av glas är på tv.. ska gå och se det :)

Fredagkväll

Jag skippade engelskan idag för annars skulle jag ha världens största hål, och det ville jag inte!!

Men jag var duktig som gick till badhuset och simmade mååånga längder innan jag åkte till skolan. Jag hade dock bara en lektion och det var teckenspråket och lika kul - like always!

När jag slutat gick jag vidare till willys där Mari hade storhandlat och hjälpte henne packa ner maten osv.. Apropå det, så ska jag dit ikväll och vi ska väl baka kladdkaka =) muums.
Sist men inte minst, så är det ju Let's Dance ikväll..

I'm so sry!

Sorrry, Mari! Jag väckte henne när jag var förbi en sväng och nu är hon pigg.. Men jag sa faktiskt innan jag gick därifrån att hon skulle stänga av datorn och lägga sig ner i sängen igen, men hon lyssnar inte på mig :O Men hon gör väl alltid som hon vill?? ;D haha

Alla hjärtans dag..

Nu har vi köpt en hund, så otroligt söt :) vi ringde idag och tingade den, och namnet Zorro får det bli! Hon som äger honom nu ska redan börja kalla om honom just det namnet! Längtar tills han blir vår och det är inte förrän vecka 9, men som sagt så är det inte så lång stund till att vänta... Jag var förbi Mari nyss också angående en viktig sak! Du är en riktig ängel, vad hade vi gjort utan dig? :) en plus i kanten till dig. 
                                                                                  
         image27

Idag var det sista dagen som jag hade praktik och jag bjöd ju som barn och personal på min avdelning på fikabröd och strutglass.. men sen när vi hade fikat klart osv så tar dem fram ett paket, TILL MIG!! Jag blir helt glad och lite chockad, trodde absolut inte att jag skulle få något eller jag hade iaf inte förväntat mig något. Jag ringde Lisette när jag kom hem och frågade hur hon hade haft det idag och hon hade sagt nå liknande till Lollo "vi får går förbi Sannas avdelning och tar lite fika därifrån", hahaha! Men det gjorde dem inte...

Det blev godmiddag (potatisgratäng och kycklinggryta) och till efterrätt så gjorde mamma smält choklad och så doppade vi bananer och mandariner där i, muumses!! Jag fick även en ask med gelèhjärtan..

                                                                                                 image28



Vad suurt..

Detta var verkligen surt och ja, jag vet inte vad.. Men hur som helst så pratar jag med Nina och vi hade tänkt oss att åka till Pite Havsbad men då när hon kollade på hemsidan "Den 21 januari kommer Äventyrsbadet att stängas för en omfattande renovering. Vi planerar att öppna igen i mitten av juni. " Vad arg jag blir!!! Vi som hade sett framemot att åka dit nu i mars..  Men antingen blir det väl då Nordpolen eller umeå i sommar där det finns ett utebad ställe som verkar hur mysigt som helst :) man får väl se vart vi åker istället då!






Från igår till idag..

Idag har jag känt mig nå otroligt trött så att jag nästan höll på att somna på bussen imorse. Men jag lyckades hålla mig vaken som tur var.. Jag hann inte vara social så länge med alla barnen på praktiken för att Lisette och Lollo kommer och kidnappar mig. Vi skulle tydligen göra någon aktivitet med 5 åringarna på vindan och det fick bli björnen sover, när havet stormar, bro bro breja och mycket mer. Det fick väl bli en timme som vi höll på och leka runt..
Jag känner att jag vill verkligen inte sluta där, vill inte tillbaka till skolan!
Barnen var så söta idag med mig.. De vet ju att min sista dag är imorgon och då började dem säga idag att de kommer inte klara sig utan mig.. de är ju bara för söta!!


Ikväll har jag varit hos min pappa och grattat han.. Han fyller ju 40 år idag!!! :O Känns lite gammalt, men egentligen så är det väl inte det. Men ingen present fick han av mig inte eftersom man är pank, men det viktigast av allt är ju att komma ihåg varandra. Men hur som helst har jag nyss varit på kvantum och handlat fikabröd, glass och saft till imorgon som jag ska bjuda barn och personal på..

Men på tal om igår så var jag till Kulturens Hus och såg på Marie Picasso med mamii :) Hon fick ju som två biljetter av mig i julklapp och jag fick följa med henne! Marie var verkligen bra, jag diggar henne. Hon är så härlig och är verkligen sig själv...



vilka busungar vi är..

Idag har jag inte gjort alls så mycket. Jag tänkte gå till badhus och simma några längder men då var jag tvungen att var hemma och passa bröderna för mamii skulle på promenad. Men det gjorde mig inget för jag har ändå varit på pilates pass ikväll med Lisette och Emma. Seriöst, så trodde jag inte att det skulle vara sådär jobbigt, och jag har märkt att jag har inga muskler på vissa ställen i min kropp :| Måste verkligen börja träna lite mer och det är ett måste!! Efter vi vart på passet så skulle jag handla lite cola och kattmat på Ica i stan, men då fick jag veta att det stängdes klockan 18.00, men tur så skulle Lisette och Emma till willys så jag hängde med dit :)

Jag kände att jag ville ha lite sällskap när jag väntade på bussen så jag ringde till Mari och då bestämde vi så att vi skulle mötas på Ica på hertsön då eftersom hon skulle handla och jag kunde vara snäll och följa med henne :)
Ja, nu pratar jag med lilla tokfia (Mari) på msn och vi båda två är rastlösa och pigga som bara den.. så började jag skämta om att jag skulle komma till henne nu som blev till allvar ;D hahhaa!

Men nu måste jag klä på mig och packa grejer till skolan och sen bege mig till henne =) hihi..
Vi är ju inte alls så busiga...........          
                                                                                          image23

                                                                                                                                          Tack och hej!

What is love..

Jag har länge velat se Titanic, fast jag har ju sett den hur många gånger förr men den är ju bara så bra. När jag kollade igår vad som skulle vara på tv idag så såg jag att just den filmen skulle vara. Jag blev överlycklig..
Men nu när jag går och söker på google så märker jag att det finns en 2a också. Jag frågade Lisette om hon visste om något men då läste hon någonstans att det finns en del 2 som är inspelad och klar, men den klipptes aldrig färdigt och stoppades av filmbolaget. Det var ju synd, hade gärna velat se den, men ändå inte..

                                                                                  image22


Jag har sett melodifestivalen också ikväll, men det var inte så bra. Jag tycker att Velvet borde fått gå vidare istället för den där gamla kärringen som inte ens hade någon utstrålning och såg så sur ut.. bläää hon tycker vi inte om! Det roligaste var ju när den där Björn skulle läsa en dikt men började mima till låten what is love...

: )

Vilken dag.. Jag kände att jag först inte orkade ta mig upp på morgonen och tänkte stanna hemma från engelskan och gå på idrotten istället. Men sen kände jag att jag verkligen ville åka till engelskan också! Jag menar, jag hade ju bara 2 lektioner idag. Teckenspråk var inställt, läraren skulle bort och det var ju tur att vi inte hade någon för då hade jag ju inte kunnat jobba på dagis idag. När jag kom dit så var kidsen hel galna, och då menar jag inte lite.. Men det gick bra iallafall, de är ju de sötaste som finns!

När jag sitter på bussen så ringer mamii och säger att hon har en dålig nyhet och hon skrämde mig inte lite. Jag vart typ livrädd när hon sa så för att hennes röst var som för mycket nedstämd. Men då var den enda dåliga nyheten bara att jag skulle hämta mina småbröder Robin från skolan och Anton på dagis också. Så då har jag varit med dem i 2 timmar och vi hat lagat middag osv.. En riktig mysig fredagseftermiddag och jag har till och med hunnit ta mig en tupplur. Jag har ju som inte sovit så mycket på två nätter så det var skönt att få sova en stund.


Ciao Bella

Det var verkligen en händelserik kväll igår. Det hände typ en massa grejer och jag var spiknykter jämfört med andra.. Men jag kan inte säga att kvällen blev misslyckad för det blev den inte, hade hur kul som helst. Innan vi drog in till magma så var det singstar för full rulle hos Mari. Det är bara att inse att man kan helt enkelt inte sjunga! ;D
Men en sak kan jag inte förstå och det är att jag är typ inge trött.. Har typ bara sovit 3 timmar inatt och sen upp och jobbat. Men jag är väl typ övertrött.... Jag blev helt glad idag på praktiken för personalen frågade om jag kunde jobba imorgon, alltså inte praktik utan jag ska vikariera! De där människorna där på förskolan är ju bara för härliga. Jag kommer verkligen sakna dem och barnen när jag slutar nästa vecka, men jag tror nog jag får hälsa på dem :)

Hur som helst så kom jag alldeles nyss hem från att ha sett film hos Mari med henne, Sandra, Oscar och Simon. Vi tyckte att det inte fanns något bra på tv så vi åkte till kvantum och hyrde filmen Ciao Bella och den var väl sådär.. Den gick iaf att se!
                                                                                                                                                                                         

Men nu blir det nog sängen för mig och jag tror faktiskt jag kommer somna in på en gång.
Godnatt, ha de bra folket!

Godkväll

Idag har det varit en rätt så lugn dag. Jag har varit helt pigg och inte trött :) och det känns ju verkligen skönt! Denna dag har typ också gått fort. Jag har varit på praktiken idag och jag fick vara inne, slapp gå ut. Fast jag tror nog kanske Lisette saknade mitt sällskap där ute men vi träffades ju en snabbis på lunchen, hehe..

Men hur som helst så sitter jag här hos Mari nu fast hon gick iväg till affären så jag passar på att uppdatera.
Vi ska dra ut ikväll på magma, och Sandra dyker väl också upp snart här :) Kommer säkert bli kul!
Jag hoppas bara att jag orkar upp imorgon till praktiken, fast det tror jag nog..


Tjingeling


Måndag (en seg dag)

Ja, nu är måndagen över, äntligen! Jag tycker verkligen inte om måndagar och det är väl inte så konstigt(?), det är ju veckans segaste dag förutom söndagar då. Men söndagar är ju mycket skönare än måndagar, för då tar man det ju lugnt men måndag är det skola - like always.

Det har gått riktigt trögt för mig idag, kanske beroende på att jag känt med lite trött och seg. Jag kände bara att jag ville hem och inte gå på den där sista idrottslektionen men jag gjorde det iallafall och det blev skidåkning. Usch, tycker verkligen inte om is, känns som att isen ska spricka och där ligger man och ropar på hjälp men ingen kan höra dig. Ne, sådär kanske jag inte ska tänka, skrämmer ju mig själv.
Jag har varit med mina småsyskon idag eftersom att mamma jobbade ju idag. Jag som ville åka till badhuset och simma men det gick ju inte så det får bli imorgon. Och imorgon är det juu fettisdagen och gissa vad, då ska jag baka semlor med min bäste vän Mari och bara ta det lugnt ;D muumsigt..

Nu funderar jag starkt på om jag ska lägga mig i sängen och kanske blunda och försöka somna in.. Känner mig oerhört trött! Tänkte se american idol ikväll men då skulle mami se sitt program så den idèn sprack.

Godnatt folket..

3 februari

Idag har jag bestämt mig att jag ska köpa ett simkort så jag börjar simningen snart :)
Det blir nog också så att jag tar med mig min lillebror till badhuset så får jag lite sällskap..
Lite trist att vara där själv!

2 februari

Idag när jag hörde klockan min ringa så tänkte jag vad det var för dag eftersom att klockan bara var åtta på morgonen. Jag trodde det var skola men då kom jag ju på att jag skulle in till stan och ha ett pass på helex ;D 
Det fick bli vattengympa och det var faktiskt rätt så skoj och skönt. Jag var med Nina och Anneli, hade som inte velat dra dit själv...
Vi tre gjorde sällskap in till stan men sen efter en stund var det bara jag och Nina kvar men vi skulle splittras också men vi tog oss en fika innan och sen sa vi hej då till varandra! Då kom Mari in till stan som jag skulle gå med. Hon köpte lite saker till själv och sen åkte vi hem för jag hade verkligen ingen lust att gå på stan idag :) 
 
Ikväll ska jag till Mari och umgås med henne och kanske Oscar. Men det kanske bara blir hon och jag.
Vi ska typ hyra film, tror jag.. Eller så blir det tv som gäller, får se helt enkelt.

                                                      

Äntligen..

Äntligen är jag frisk. Jag har varit hemma sen i onsdags och det har inte alls varit kul. Först var det så att jag var inte alls pigg på tisdagen och var förkyld och sådana saker. Men det blev allt värre sen natten till onsdag.  Men nu är alla sjukdomar borta som är så skönt och speciellt när det också är fredag.

Jag tänkte åka till skolan idag men sen när jag kollade ut så var det ju storm ute. Jag låg i min säng och funderade väldigt länge om jag verkligen skulle dra mig iväg men somnade om. Och det var verkligen skönt!
När klockan närmade sig ett så började jag göra mig iordning för jag skulle möta Anneli i stan för att vi skulle till Nautilus och träna med en instruktör som vi fått i läxa från idrotten :) och det gick väldans bra. Jag träffade Mari där också så vi gjorde sällskap hem. Och så ska jag till henne ikväll och umgås ytterligare. Vi lär väl ta en titt på let's dance sen får vi se vad som händer :)

Puss&kram, sköt om er!

RSS 2.0