God kväll

Onödig skoldag hade jag idag, idrottslektionen (min enda lektion) var inte ens så seriös. Jag och Sandra cyklade vidare hem till henne och bakade ihop en hallon/björnbärpaj.. smarrens!

Ikväll har jag varit med Sofia och Therese.. vi har haft riktigt trevligt! Vi var först hos Sofias pojkvän oh bara tog det lugnt. Men det blev dock långtråkigt så vi promenerade iväg till Invit där hennes pojkvän och hans vänner var. Och nu sitter jag här hemma, medans dem andra drog in på Cleo, men jag hade ingen lust :) ville bara hem.


Hägnan..

Idag var vi till Hägnan med skolan och det var riktigt kul och spännande, kände jag! :) Vi fick gå någon rundvandring i stugor och det blev som en teater i dem där små stugorna. Det blev en lite lekar också som ex hästskokastning, stövelkastning osv. Jag och Sandra testade även på att hoppa i hö just innan vi skulle åka därifrån. Det kan jag dock säga att det var riktigt roligt! Måste dit igen ;D


Sommarn över, välkomnar in hösten

Nu är sommaren över och har gjort så att man har fått tillbaka internet. Man behöver ju faktiskt inte ha det under sommarn, för då gäller ju sol och bad :) Har haft en underbar sommar fast vädret inte har varit så lyckat.
Mysigt nu när hösten kommer, när det blir mörkt igen!


Nu har min kära vän Mari åkt till Cypern idag och är borta i en hel vecka, men tur är så har jag min underbara vän Sofia kvar här hemma. Vi ska hitta på något bus hela veckan och i helgen. Hon och jag har umgåtts hela dagen, ganska ovanligt faktiskt! Det var ett tag sen det bara var vi två :)


RSS 2.0